• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@Saxel: Ano, download funkce bude, už se na ní pracuje. Stejně tak jako podpora traktu, řazení filmů dle země původu a další věci.
Box S905X, S905X3 -> CoreElec 9.x
Stream Cinema Community
https://streamcinema.cz/

Citovat
Ahoj,
nikde jsem nenasel informaci, zda bude dostupna take funkce knihovny se subscription a automaticky pridavanych novych casti serialu. Povazuji to za nejlepsi vec v SC, ale mozna existuje nejaka jina (mne zatim neznama) moznost. Je to ta funkce Přidat do knihovny s odběrem.
Díky
RPI3, Libreelec 9.2.x

Citovat
@pavren: Funkce přidat do knihovny tam je zatím pro filmy, pro seriály bude v příštím updatu, už brzo. Zatím bez odběru, jenom se přidá celý seriál, epizody co tam momentálně jsou. Funkce odběru snad bude později.
Box S905X, S905X3 -> CoreElec 9.x
Stream Cinema Community
https://streamcinema.cz/

Citovat
@Saros: Zkoušel jsem to teď na doplňku iVysílání, ale bohužel stáhnutí to nenabízí. Neměl by prosím někdo chuť ten doplněk na nahrávání upravit i pro iVysílání? Děkuji.  16
T95X/S905X, Tanix TX9s/S912, HK1/S905X3, CoreElec 21.x, LE 21

Citovat
Zdravím.
Bude někdy opět fungovat stahování do PC jak bylo u BBarona?
Ať kliknu na cokoiv, vyskočí mi tato hláška, musím odsouhlasit a pak můžu pokračovat. Zase na něco kliknu a zase ta hláška. Čím to může být? 5x jsem Kodi znovu instaloval, zkusil x32 i x64. Kodi 18.7. Win 10 Pro.
Díky.

Přiložené soubory Miniatury

Zatím...
... jdu škrábat brambory.

32

Citovat
Z iVysilani nic nestahnes, tak maximalne soubor m3u8. Ale tohle mi mohl umet addon Video recorder

Citovat
@Marek71: díky za odpověď, určitě to bude super vychytávka, kterou od počátku používám a vzhledem k tomu, že jsem nikde neviděl tuto možnost zmíněnou, myslel jsem, že už je toto out a existuje úplně jiný a lepší způsob, jak si tvořit knihovnu z online streamů
RPI3, Libreelec 9.2.x

Citovat
@danton3: To stahování by mělo být časem taky. Co se týká té hlášky - bude ti tam vyskakovat do té doby, dokud to neaktualizuješ. Zřejmě máš zakázané automatické aktualizace, jinak by se ti to tam ukázalo jen jednou. Vlastně ti to říká, že tvá verze je 1.2.0, ale poslední vydaná verze je 1.3.8. - něco s tím udělej.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
(19.6.2020, 18:05)Saros Buran Napsal(a): Podle mne neni. Udaje v nem jsou sifrovane. Myslim ze se to da vyuzit jen pro prehled, statistiku, co ja vim. Neodesila ho ani mobilni aplikace. Zrejme Lada to prevzal ze SC1 a neresil to. Ja uz bych to taky neresil, protoze proc to tam je, bude vedet jen asi BBaron...
Kolega nam to hezky vysvetlil

No, myslim ze tohle by meli vysvetlit developer(i) SC2. Krom tahani
Kód:
def get_link_for_file_with_id(self, file_id, download_type=DOWNLOAD_TYPE.VIDEO_STREAM):
        """
        POST /api/file_link/ HTTP/1.1
        Accept-Encoding: identity
        Host: webshare.cz
        Referer: https://webshare.cz/
        Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
        """
        data = {
            'ident': file_id,
            'download_type': download_type,
            'device_uuid': settings[SETTINGS.UUID],
            'device_res_x': get_screen_width(),
            'device_res_y': get_screen_height(),
        }
        response = self._post('/file_link/', data=data)
        root = self._parse(response)
        link = self._find(root, 'link')
        logger.debug('Getting file link from provider')
        return link

se to pouziva i v hlavickach
Kód:
def common_headers():
    return {
        'User-Agent': user_agent(),
        'X-Uuid': get_settings(SETTINGS.UUID)
    }

Pokud to webshare nepotrebuje - jakoze asi tezko pri tahani datoveho souboru na PC potrebuji rozliseni, jine doplnky pouzivaji funkcni /file_link bez nej
Kód:
 headers, req = self._create_request('/', params)
        util.debug(headers)
        util.debug(req)
        try:
            data = post(self._url('api/file_link/'),
                        req,
                        headers=headers,
                        output="content")
            xml = ET.fromstring(data)
            if not xml.find('status').text == 'OK':
                self.clearToken()
                util.error('[SC] Server returned error status, response: %s' %
                           data)
                raise ResolveException(xml.find('message').text)
            return xml.find('link').text
        except Exception as e:
            self.clearToken()
            raise ResolveException(e)

bylo by fer priznat, proc to tam je a k cemu je to pouzivane. Pokud je to relikt "z minulosti" a webshare to nutne nevyzaduje, jednoduse z doplnku odstranit. Koneckoncu, IP adresa by mela hostingu stacit a co se taha taky vedi. Neni treba indikovat konkretni instanci loginu a aplikaci.

Pri letmem pohledu na kod sc2 a sc1 se mi zda, ze to neni tak uplne relikt, ale nemel jsem moc cas to zkoumat, neznam pozadi, zavery nedelam.. Jen by byla fajn nejaka reakce vyvojaru, pro ne by nemel byt problem toto okomentovat.

Citovat
Takéto info sa bežne používajú na štatistiku. Keď si pozriem štatistiku svojej stránky, tak vidím tiež typ prehliadača, rozlíšenie, ip atď..

X96 max plus ultra

Citovat
Ano, ale to jsou cookies a bezna (viditelna a znama) vymena dat mezi prohlizecem a serverem. Na strane prohlizece lze do jiste miry ovlivnit.

Pokud je toto v API webshare (proc?), a neni to povinne (tzn. neni to bezne), chapal bych snahu o vysvetleni, proc se nekdo rozhodne toto implementovat do klienta. Notabene v kontextu veci, ktere se to tyka. Tipuju, ze ty UUID muzou byt ruzne na ruznych zarizenich v "bezne domaci" siti. IP vetsinou ne.

Citovat
@JimmyS: odesílání UUID na webshare bylo v SC1 od 10.12.2018 jako součást nějakého WS hotfixu: https://github.com/100bazos/plugin.video...5b26055efa (možná, že bez nepovinného uuid parametru se api chovala divně?)

A uuid odesílané přímo s API requesty na bbaronovo server je tam (SC1) snad už někdy od 2017.

Slouží to vesměs k analytické činnosti, lze poznat kolik unikátních zařízení službu využívá a dle toho se třeba zařídit se škálováním serveru či jakémukoliv advanced reportingu. UUID se generuje při prvním spuštění addonu a je to unikátní random řetězec.
-> NVidia Shield PRO 2019

Citovat
On se ale neptal na SC1
Namatkou jsem koukl do verzi 1.1.2, 1.2.23, 1.2.44, 1.3.0 a v nich to neni. Ve verzi 1.3.18 (2019) uz to je. Tam asi zacal byt nejaky problem s ws, ve verzi 1.3.26 uz je kr@

Citovat
@dvi - Diky za info a odkaz. Skoda, ze "hotfix ws" je pomerne hodne strucny popis, ja osobne bych rad vedel vic (nerekl bych ani popel, kdyby to bez "bonzovani" neslo, coz ale zrejme jde).

Pri pouzivani webshare pres prohlizec tyto informace predpokladam nepotrebujes. Stahovani v doplnku funguje bez nich (overeno).

Vidim, ze se tu vyviji "nastupce" (jakoby) from the scratch a toto povazuju za celkem dulezite (sledovani mnoho z nas v prohlizecich blokuje, a v doplncich takoveho typu myslim neni zadouci), proto na to s dobrym umyslem upozornuji(resp. upozornili na to jini uz prede mnou), aby se to mohlo vysvetlit, pripadne doplnek vylepsit.

EDIT: Moje chyba, nevyviji se tady. Az budu mit cas, pokusim se najit jejich github(lab) (pokud maji) a zeptat se tam, pripadne muze i nekdo hodit PR. Nicmene jako informace to (i) uzivatelum zde muze prijit vhod.

Citovat
@JimmyS: SC2 má git zde: https://git.hotshot.sk/stream-cinema-2.0...m-cinema-2

@Saros: Ja vím, že se neptal na SC1, ale kritizuje SC2 z posílání uuid a žádá po nich vysvětlení. Proto jenom pro pořádek uvádím na pravou míru, že zasílání uuid není žádná konspirační SC2 novinka, ale posílalo se už poslední rok a půl i v SC1.
-> NVidia Shield PRO 2019

Citovat
Neni to kritika, ale dotaz.. Prijde mi zvlastni, ze se na to ptalo vic lidi, ale odpoved jsem nenasel.. Uz se ptam na spravnem foru. Git super, hodil by se pridat day do prvniho priispevku tady.

Citovat
To tema neni viditelne nebo ho uz nekdo smazal?!?

EDIT: uz mi to bylo vysvetleno, ze neregistrovanym se nejaka temata nezobrazuji. No, snad to preziju i nadale bez registrace. 40 49
Apple TV 4K gen.3 128GB - tvOS 16.2 (iSCC, KODI 19.4) & 3x HomePod - audioOS 16.2 & RPi 4B 8GB RAM - IOTstack & 1x RPi 2B - Raspbian & RPi Zero
Intel NUC NUC10i5FNK - i5 10210U, 64GB RAM, ESXi (W10, W11, Debian,...) 
iPhone 15 Pro 512 GB - iOS v17.2.1 (KODI 19.4) & Apple Watch 9 45mm v10.2
iPad Pro 11 512 GB - iPadOS v17.2.1 (KODI 19.4)

Citovat
Přejmenoval jsem téma, protože: https://streamcinema.cz/d/345-co-prinese-verze-140.

Citovat
Šířka okna pro zobrazení parametrů streamu

Default šířka uvedeného okna ve skinu Estuary je právě taková, že se do ní jen těsně nevejde i ten nejkratší popis. Vím, že autoři připravují možnost uživatelské definice obsahu tohto výpisu, než k tomu ale dojde, je možné generálně šířku okna zvětšit. Definice je uložena v souboru Includes_DialogSelect.xml.

Nejdřívě jsem přidal +100 pix, což vyhovělo většině záznamů, ale stejně měla ještě významná část záznamů popis schovaný. Přidal jsem dalších +100 pix a počet záznamů, které se nezobrazily celé, poklesl.

No kdyby někdo měl o tento workaround zájem, přikládám zip se souborem, který je možné ve skinech odvozených od  Estuary použít. Vycházím z poslední verze 2.0.26, ale myslím, že minimálně pro všechny verze Kodi 18 by to mělo vyhovovat. Neřešil jsem výběr zobrazení pouze pro addon SCC, proto budou zvětšena všechna použití tohoto zobrazení.

Při výměně samozřejmě doporučuji zálohu původního souboru, po výměně je nutný restart Kodi nebo reload skinu.
Pro znalce - stačí vyměnit definici include DefaultDialogSelectLayout.

Pokoušel jsem se z toho vydolovat informaci o tom, že je dialog spuštěn z addon SCC, ale úspěšný jsem nebyl. Tak zatím platí, že se zvětšení šířky objeví ve všech použitích tohoto dialogu. 10

Přiložené soubory
.zip   Includes_DialogSelect.zip (Velikost: 1,88 KB / Stažení: 18)
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(23.6.2020, 22:45)delfin-chikago Napsal(a): @Saros: Zkoušel jsem to teď na doplňku iVysílání, ale bohužel stáhnutí to nenabízí. Neměl by prosím někdo chuť ten doplněk na nahrávání upravit i pro iVysílání? Děkuji.  16

@delfin-chikago: Když použiješ správný fork iVysílání, jde i stahovat:
Kód:
https://github.com/zbyna/plugin.video.ivysilani
Kodi 18x na win7, Linux Mint 17.x

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 16 host(ů)