• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@stanikg Tato hláška se mi taky občas objeví. Někdy je to tím, že probíhá práce na serveru. Dost často když u toho Láďa sedí a vydává tu svou pravidelnou sprchu aktualizací, to může vyžadovat ruční aktualizaci. Obecně bych v první řadě provedl restart celého KODI, když nepomůže, tak vynutit ruční aktualizaci. Když se nahraje i ta (je to vidět v pokročilých nastaveních), pak doporučuju chvíli počkat, než nahodí server a API. Dřív bylo potřeba i reinstall z Hacky repozitáře, ale to už je snad vyřešeno, od nějaké verze 1.2. jsem tento postup nepotřeboval.

Citovat
Ahoj,
mám dotaz k používání knihovny u seriálů. S filmy problém není, ten se do knihovny umístí a přes scrapper doplní info. Ale seriál se tam vytvoří jen název adresáře se jménem seriálu a žádné soubory epizod uvnitř.
Je to chyba/pracuje se na tom/nebo dělám něco blbě já? Adresář knihovny pro filmy i seriály mám nastavený (každý jinde)
RPi3 Kodi 18.6 Libreelec 9.2.1
Díky
RPI3, Libreelec 9.2.x

Citovat
O chybě se ví a bude opravena v dalším/dalších updatech. Myslím, že zrovna Marek to celé programoval. Tedy vyčkej času jako husa klasu.  3

Marek71
Master
Marek71
před 8 hodinamiPřipojil se 22 kvěPoints: 150
před 11 hodinami
Update info k tématu...
Přidávání seriálů do knihovny už šlo, pak se to rozbilo, tak jsem to celé předělal. A dodělal jsem tam i odběr, což znamená, že jednou za den se bude kontrolovat, jestli pro seriály, které má uživatel v knihovně, nejsou nové epizody. Pokud ano, přidá je.

Toto je hotové a bude součástí nějakého příštího updatu.

Citovat
@pavren: Jak už mě citoval kolega z SCC fóra, je to opravené a čeká to na merge, bude snad v nejbližší aktualizaci :-)
Box S905X, S905X3 -> CoreElec 9.x
Stream Cinema Community
https://streamcinema.cz/

Citovat
Zdravím mám problém, tak se chci zeptat jestli někdo nezná řešení.
Mám raspberry pi 3, když ho zapnu jdu do videa, soubory, přidat videa...    tam zadám: http://kodi.anonymouz.eu/hacky/ , následně jdu do instalovat ze souboru zip a tam soubor hacky nevidím. Předem děkuji.

Citovat
A proc to davas do videi? Pridej to jako zdroj ve spravci souboru.

Citovat
@michal3: Jak píše kolega, cesta k repozitáři se přidává ve správci souborů. Repozitář se přidává jako doplněk ze ZIP z té cesty. Doplňky videa (vzhledu, místních nabídek...) se přidávají instalací z (vybraného) repozitáře.
Postupem, který jsi použil ty, se přidává cesta k (místnímu, síťovému) adresářovému úložišti mediálních souborů.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Děkuji moc už to šlape, párkrát jsem to dělal a mám pocit že jsem to dělal podle toho mého postupu a vše fungovalo tak jsem z toho teď trochu na vážkách.

Citovat
I pro ostatní, tady je návod:
https://streamcinema.cz/d/4-instalacia-z...repozitara
Box S905X, S905X3 -> CoreElec 9.x
Stream Cinema Community
https://streamcinema.cz/

Citovat
ide Stream Cinema Community aj na KODI 17.6?
apple tv 4K, KODI 19
DM TWO, KODI 19

Citovat
@mjozef: Ano, běžně funguje. Pouze aktualizace pro 17.6 jsou vydávány se zpožděním proti verzi pro 18.x
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
skusal som nainstalovat ale pri konte webshare neviem zadat meno a heslo v nastaveni pluginu
apple tv 4K, KODI 19
DM TWO, KODI 19

Citovat
Mě taky nefunguje přehravani. Instalace a konfigurace ok, ale když na appletv kodi 17.6. Chci Spustit nějaký stream vyhodí me vstupní pole pro text (jako při vyhledávání) a Potom hodí chybu. Zkoušel jsem aj změnu skinu ale nepomohlo.

Citovat
@mjozef, @francis
Hoši, SCC = Stream Cinema Community má vlastní fórum. Měli byste se s dotazy přihlásit (registrovat) na stránce  https://streamcinema.cz/,  Zde dostáváte odpovědi jen proto, že někteří členové tohoto fóra jsou i členy fóra SCC.
ThinkPad T530 : Lubuntu 20.04 + Kodi 19.4 

Citovat
@mjozef: Jestli se to nezměnilo, tak se v SCC pro Kodi 17.6 zadává login do jednoho řádku. Klikneš na Změnit přihlašovací údaje. Pak vyplníš a potvrdíš OK. Mezi jméno (nebo e-mail) a heslo dáš mezeru. Tzn., že přihlašovací jméno samo o sobě nesmí mít mezeru. Jinak platí to, co napsal @Ross: Předpokládám, že těch otázek budeš mít víc. Tam můžeš najít na některé z nich odpovědi už teď.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Instaloval jsem přesně podle videa a nabízelo mi to zvlášť přihlašovací jméno a zvlášť heslo takže super.
Jinak perfektní práce a moooc děkuji autorúm a všem co se na tom podílejí. Dal jsem si načas s instalací a vyplatilo se. Díky!
LG OLED65B7, YAMAHA RX-V775, NUC513RYH, BEELINK GT1 ULTRA - COREELEC, ODROID N2 COREELEC, WD MY CLOUD

Citovat
Objevila se nová verze SCC, 1.4.12. samozřejmě jsem aktualizoval skiny, ve kterých podporu tohoto addon udržuji a prošel si to, co se změnilo.

Asi nemá smysl popisovat jednotlivé změny detailně, jsou celkem zřejmé a víceméně očekávané. V tomto ohledu autoři předvedli to, co avizovali a je jim za to třeba poděkovat. Nechtěl jsem se k dané verzi tedy více vyjadřovat, nicméně mi to nakonec nedalo a pár slov ztratím.

Rychlost

Nevím, zda je to otázka omentální situace (všichni testují novou verzi, extrémní zatížení internetu, ...) nebo zda jde (či půjde o trvalý jev). Subjektivně vzato se mi nová verze jeví jako pomalejší.

Nové seznamy

Nepochopil jsem úplně a bezezbytlu rozdíl mezi TrendyPopulární a Nejsledovanější. Ale předpokládám, že najdu vysvětlení na webu SCC. Momentálně mám pocit, že je obsah nějaký matoucí (stejný obsah dvou seznamů u filmů i seriálů,  ale pokaždé u jiné dvojice seznamů), ale je možné, že je to nějaký bug na mé straně. To ještě detailně prověřím a případně doplním...
EDIT: Nakonec se mi zdá, že ty seznamy byly nějak iniciálně naplněny a teď bude záležet na dalším vývoji ve sledování jednotlivých titulů a jejich obsah se, podle příslušných pravidel, začne měnit. Mrkněte se na web SCC, je to tam vysvětleno.

Knihovní funkce (resp. jejich další doplnění)

Ty jsme zatím nezkoušel, předpokládám, že fungují,  ale protože nabízené "portfolio" stále nedosahuje parametrů origiálního SC, tak jejich detailní testování ještě odložím.

Data seriálů

To je pro mne taková neverending story. Pokaždé, když vyjde nová verze, první na co se podívám je to, zda už autoři začali u dat seriálů konečně ctít pravidla a zásady Kodi. Je to pro mne, jako skinnera, hodně důležité, protože se od toho odvíjí chování Kodi a umožňuje to sjednocení toho, jak uživatel funkce addon-u vidí. V předchozích verzích se situace v tomto směru občas  změnila, někdy k horšímu (například vložení dodatečných informací do položky Title), někdy k lepšímu. Jaké tedy bylo mé překvapení, když jsem se podíval, jaká je v této oblasti situace u verze 1.4.12. a stručně řečeno "děs a hrůza",  jedním slovem bych se to pak nebál (s rtochou nadsázky) označit za "poněkud nepovedený paskvil". Nebo je za tím nějaký úmysl, který ale stále nechápu. Nebo jakoby si autoři řekli: "Tak jak ještě více nesprávně to uděláme teď," a jak řekli, tak udělali...  Fakt nevím a nerozumím. 10 Mně to připadá už zbytečné se o tom neustále zmiňovat a vysvětlovat, nehledě na to, že tím často rozpoutám docela nepříjemné reakce. Přesto mi dovolte stručnou rekapitulaci. Pomůžu si screenshoty stránky obsahující zobrazení obsahu container-u pro jeden vybraný seriál, sérii a epizodu.

Seriál
  • content - obsahuje správně hodnotu "tvshow"
  • tvshow title - prázdný obsah, což je špatně - měl by správně obsahovat text názvu seriálu

Série
  • content - obsahuje hodnotu "tvshow", což je špatně, správně by měl  obsahovat hodnotu "seasons"
  • tvshow title - obsahuje text "Série 1" (označení série), což je špatně - měl by správně obsahovat text názvu seriálu

Epizoda
  • content - obsahuje hodnotu "tvshow", což je špatně, správně by měl  obsahovat hodnotu "episodes"
  • tvshow title - obsahuje hodnotu "Dobrodružství claphamské kuchařky" (název epizody), což je špatně - měl by správně obsahovat text názvu seriálu
V tomto směru je tedy verze 1.4.12 pro mne jistým zklamáním. Nejen že se to, s ohledem na pravidla Kodi, nezlepšilo, ale právě naopak.

EDIT Jako tradičně po 1.4.12 přišla vzápětí 1.4.13... Nechme  tomu tedy ještě chvíli.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
neverending story- 3 3 3 3 3
proč to píšeš tady a ne k nim na diskuzi třeba oni neví, že dělají něco špatně a tady je jeden co to ví že to mají dělat jinak. Haw du jůů důů.

Citovat
@JiRo: jako obvykle skvělé vysvětlení, jen stále nechápu tvůrce SCC že si nevzali z tvých poznatků poučení a stále jedou po svém, mě to připadá jako by to dělali proto, aby kdokoliv chtěl dělat něco vlastniho, ať už skin nebo podobnou věc do SCC, tak mu to co nejvíce znepříjemnit, protože není možné se přece stále držet zavedeného "špatného" postupu i když funkčního.
Vždyť to stěžuje práci případným tvůrcům skinu a tím pádem jsou funkční jen ty co jsou součástí repa SCC, i když ty většinou po aktualizací nefungují, já chvíli používal Cinema Easy nebo jak se jmenoval ten skin, co na něm dělal někdo od SCC, ale ten byl funkční částečně a po updatu SCC byl opět nefunkční a já musel zase a opět vše odznova nastavovat, a to je otravné a tudíž jsem byl nucen začít používat základní skin.
Být tebou tak více upozorňuji a píšu tvůrcům SCC ať dodržují pravidla Kodi a jeho kódu, i když to povede nejspíš k "hádkám" a tvrzení že to tak je,bylo a bude a že oni to tak chtějí.
Jsem se ale rozepsal, ale co už, mi jako koncovému uživateli a neznalci programování je ve výsledku fuk jak to funguje, ale chce aby to fungovalo dobře, což zatím funguje a vývoj SCC jde pomalu kupředu a navíc poslouchají návrhy uživatelů, jen nechápu že neposlouchají návrhy a připomínky od tebe @JiRo

Citovat
@TG007 Tady to píši proto, že je to fórum o Kodi s tématem SCC a já se snažím vysvětlit, proč některé funkce Kodi a hlavně skinů s addon-em SCC nefungují a ani nemohou.

Jinak upozornění na to, co je podle mne v SCC jinak, než by s ohledem na funkce Kodi a zejména skinů mělo být, bylo několik (na webu SCC i gitlab), ode mne i jiných. Situace se nelepší, ba právě naopak.

@petrov75 Ono nejde o mne a moje připomínky (kdybych to tak bylo, tak jsem se mohl zapojit do vývoje), jako spíše o obecná pravidla a zásady. A to, že nejsou dodržována, určitě autoři SCC ví, protože si jistě o Kodi něco přečetli 6, nehledě, že na to byli již několikrát upozorněni. Takže to moje hodnocení tady na fóru je spíše jen "upuštěním páry", protože mě to štve. Zároveň chci ale také ostatním vysvětlit, kde je problém a co je jeho příčinou. Ostatně je tady celá řada uživatelů, která se skinningem a nebo používáním pokročilejších skinů zabývají, a těm by moje informace mohly přijít vhod.

Nerozumím tomu. Na jednu stranu skvělý addon s výbornými funkcemi, úžasná práce autorů, kterou ale takovéto věci, tedy alespoň z mého pohledu člověka, který se zabývá hlavně skinningem, do určité míry trochu degradují. A teď další věc, tedy když vyjdu z tvého příspěvku, která je i pro mne nepochopitelná, a to je SCC skin. Překvapilo mne, že vlastně skin porádně nefunguje. Spojení skinnera s autory SCC v jednom týmu by přeci mělo být dobrým východiskem pro to, aby s novou verzí addon byla s dostatečným předstihem připravena i nová verze skinu. A teď píšeš (a nejen ty), že to tak není. To je pro mne nepochopitelné tuplem. Úpravy skinu po vyjití nové verze SCC mně osobně zaberou řádově desítky minut, a to si ještě sám musím pracně hledat, co se kde (např. v použitých volání addon, o vymýšlení nových funkcí ani nemluvě) změnilo. Někdy to, pravda, bývá delší, ale to je spíše důsledek nějakých zásadnějších změn v SCC, ke kterým ale nedochází tak často, nehledě na to, že jich bude navíc časem ubývat. Tohle by přeci pro skinnera v rámci týmu autorů SCC s využitím nějaké jednoduché koordinace typu "přibylo a/nebo se změnilo to a to, dej si pozor na tohle, bylo by dobré vyřešit tamto, ..." měla být brnkačka. Přesto, jak píšeš, SCC skin nefunguje. Tak stále ještě si můžeme myslet, že za to mohou prádniny a dovolené, brzy se to vrátí do normálu a skin SCC se zaskví v plné (a fungující) kráse 1.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 15 host(ů)