• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
JiRo- když jsem napsal, že brečíš na špatném hrobě jinak více tady: https://streamcinema.cz/d/494-naplast-pr...t-jiro15/2

Citovat
@TG007: no evidentne brecel spravne, pokud se vec hnula kupredu.

Jinak nerozumim tomu, proc se Lada odvolava na vyvojare skinu. Pokud to nejak udelal, tak to snad udelal blize k tomu, jak to ma spravne byt, tedy blize ke standardu a ne proto, aby "vyhovoval vyvojarum skinu".

Moje resume - vec se hybe spravnym smerem a to je dobre.
Apple TV 4K gen.3 128GB - tvOS 16.2 (iSCC, KODI 19.4) & 3x HomePod - audioOS 16.2 & RPi 4B 8GB RAM - IOTstack & 1x RPi 2B - Raspbian & RPi Zero
Intel NUC NUC10i5FNK - i5 10210U, 64GB RAM, ESXi (W10, W11, Debian,...) 
iPhone 15 Pro 512 GB - iOS v17.2.1 (KODI 19.4) & Apple Watch 9 45mm v10.2
iPad Pro 11 512 GB - iPadOS v17.2.1 (KODI 19.4)

Citovat
(12.8.2020, 17:27)meda Napsal(a): @xixi22: Kdybys byl registrovaný na příslušné forum pro SCC (SC2), dočetl by ses, že "nejsou lidi" a "není čas", pravděpodobně brzy i nebude chuť se tím zabývat.
https://streamcinema.cz/d/492-scc-na-kodi-16
Aktuální verze Kodi je 18.xx pro Windows, Linux, Raspberry, Android tablety/mobily (Obchod Play).
Pro iOS, Android TV a další systémy aktuálnost bohužel musí řešit dodavatelé těchto systémů nebo nějací dobrovolníci.

Nemam casu sa registrovat kade tade, a pytal som sa na 17, ktoru mas aj ty v podpise

Citovat
@xixi22: To je pravda, někde mám ještě verzi Kodi 17.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@xixi22: Aktuálně je nejjistější používat v18.x, a to podle mě na jakékoliv platformě. I pro appleTV existuje řešení iSCC. O funkci v nižších verzích se staral správce původního repa pro SC2, který má nick 007hacky007, ale už jsem ho dlouho neviděl aktivního. Zkus popřemýšlet, jestli nepřejít na v18.8. A pokud máš nějaký ten satelit, který neumí vyšší KODI, tak ti mají někde sve forum, kde řeší i SCC.

Citovat
Přesně tohle jsem řešit u holky v pokojíčku. Musel jsem přejít z LE na CE a je klid.... 6

Citovat
Bohuzel u ATV jen tak prejit nemuzes. Urcite nekdo namitne, ze je tu moznost primo nativni aplikace (na kterou jsem zde sam upozornoval), problem ovsem je, ze spousta lidi pouziva tu sluzbu koditvbox.ca a ta vse automatizuje tak, ze neni potreba mit jakykoliv MacOS a znalosti, proste to primo do ATV dostane podepsane a funkcni KODI 17.6. A tito lide si tam proste tu aplikaci SCC.ipa nemaji jak podepsat/dostat.
Apple TV 4K gen.3 128GB - tvOS 16.2 (iSCC, KODI 19.4) & 3x HomePod - audioOS 16.2 & RPi 4B 8GB RAM - IOTstack & 1x RPi 2B - Raspbian & RPi Zero
Intel NUC NUC10i5FNK - i5 10210U, 64GB RAM, ESXi (W10, W11, Debian,...) 
iPhone 15 Pro 512 GB - iOS v17.2.1 (KODI 19.4) & Apple Watch 9 45mm v10.2
iPad Pro 11 512 GB - iPadOS v17.2.1 (KODI 19.4)

Citovat
Fakt super a ako dlho taky prechod LE na CE trva... Uz sa to zacina podobad na W10 update

Citovat
@JiRo: tvůrci vedle se ptají jestli jsou již splněny všechny standardy Kodi v pluginu SCC?  1

Citovat
@otava5 neprovokuj  2 2 2

Citovat
.... něco se asi změnit muselo, u ANS mi začaly fungovat (a fungují) widgety s potřebným obsahem z SCC - pokud je to na základě iniciativy od @JiRo: má mé díky, stejné poděkování míří i pánům autorům  Thumbup
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
@otava5 Už chvíli doma SCC nepoužíváme, rodina se rozhodla ponechat zatím v našich Kodi originál SC a kromě občasných instalací pro "zákazníky" momentálně SCC vývoj detailně nesleduji. Nehledě na to, že fakt nemám čas ani prostředky, abych kontroloval každou novou verzi a zjišťoval, zda už se to, co jsem kdy jako nestandardní označil, změnilo. A o tom, že bych se mohl jakkoliv vyjádřit k tomu "jestli jsou již splněny všechny standardy Kodi v pluginu SCC" ani nemluvě. Takovou otázku, promiň mi to, pokládám za nesmyslnou, stejně jako jakoukoliv odpověď na ní. Snad kromě "Nevím." To je podobné, jako kdyby ses zeptal, jestli už je plugin bez chyb.

Při jedné z privátních diskusí na "vedlejším" fóru jsem sice napsal, že přemýšlím, že bych všechna svá zjištění o SCC sepsal, včetně příslušných detailů a podrobností, ale na to jsme už žádnou reakci nedostal, a tak jsem to zatím odložil k ledu. Navíc z toho, co jsem viděl při poslední instalaci to vypadá, že se některé věci už mění. Připadá mi tedy, že je tedy vše na dobré cestě. Je samozřejmě otázka, do jaké míry byly původní problémy dány tím, že autoři ona pravidla neznali nebo, že se rozhodli je nerespektovat. Nechce se mi věřit, že by platilo to první. Team realizátorů je dost velký, takže v něm jistě minimálně "společné" povědomí o pravidlech Kodi být musí. Když nikdo jiný, tak například autor skinu SCC, který na jejich nedodržování jistě narazil také, o nich vědět musí. To, že to druhé bude pravděpodobnější dokládá i to, že většina toho, co jsem o "problematických místech v SCC" tady na fóru publikoval, byla předmětem už prvních reportů na gitlabu, tuším že ještě u beta verze.

Konkrétně si na jednu vzpomínám velmi přesně. Šlo o vyplňování adres "art" položek (ikony, postery,...) u jedotlivých titulů. A vida, ke změně nakonec došlo. Ale ne proto, že bych na to upozorňoval, to by se to změnilo už ve zmiňované "betě", ale proto, že prostě autoři přišli na to, že položky, u kterých nejsou k dispozici příslušné adresy, zůstat prázdené mají.

A takhle to bylo, je či to bude i se vším dalším. Zároveň tím odpovídám i na díky od @Rossi D:, byť s výhradou. Ne, není to má zásluha. Řekl bych, že prostě autoři sami dospěli k tomu, že volání po dodržování pravidel není výmysl skinnerů (nebo snad nedejbože můj vlastní), ale že je to zcela legitimní požadavek, který je integrální součástí celého "Kodi ekosystému". Skoro bych se vsadil, že to, proč k oněm poslední změnám došlo bylo to, že autoři sami narazili na to, že pro to, aby některé funkce Kodi pracovaly tak, jak mají, bude prostě lepší (či v některých případech dokonce nezbytné) se někerými pravidly řídit.

A na závěr jednu osobní poznámku. Byl jsme tady pár lidmi, na zákadě mých hodnocení verzí SCC a upozornění na některé problémy a nedostatky, osočován, ze znevažování práce těch, kteří vyvíjí SCC. Jsem si téměř 100% jist, že jsem ani tady ani jinde ničí práci neznevažoval, ba právě naopak. Velmi si práce SCC týmu vážím a myslím, že je vynikající. Jiná věc je samozřejmě ono nechvalně známé pozadí konfliktu SC vs SCC, ale protože o něm nemám dostatek relevanntích informací, tak je v tomto případě neberu v potaz. Je mi jasné a rozumím tomu, že pro někoho může být upozornění na problém nebo chybu východiskem nějakého konfliktu. Sám jsem, jako mladý, na tom byl podobně. Ale časem jsem dospěl k tomu, že teď bývám více na pozoru před těmi, kteří mě plácají po ramenou než před těmi, kteří mě kritizují. Od těch prvních se mi většinou už nic podnětného nedostane. Od těch druhých, ne sice vždy, ale nějaký nový impuls přijít může.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
.Podle repo SCC byla včera přidána kompatibilita s Kodi 16.  - 19.
ThinkPad T530 : Lubuntu 20.04 + Kodi 19.4 

Citovat
Tvl uražená ješitnost.

Citovat
TG007: Tak tohle jsem nepochopil.

Citovat
TG007: A kdo tvou jesitnost urazil?

Citovat
(22.8.2020, 12:53)JiRo Napsal(a): Při jedné z privátních diskusí na "vedlejším" fóru jsem sice napsal, že přemýšlím, že bych všechna svá zjištění o SCC sepsal, včetně příslušných detailů a podrobností, ale na to jsme už žádnou reakci nedostal, a tak jsem to zatím odložil k ledu.

Tohle přesně bych potřeboval. Žádal jsem o to už několikrát. Prosíííím.
(22.8.2020, 12:53)JiRo Napsal(a): Je samozřejmě otázka, do jaké míry byly původní problémy dány tím, že autoři ona pravidla neznali nebo, že se rozhodli je nerespektovat. Nechce se mi věřit, že by platilo to první.

Na 100% platí to první. Před 3 měsíci jediné co jsem věděl, bylo to, že Kodi existuje, ale nikdy jsem ho nepoužíval. V Pythonu jsem naposledy psal před 3 roky a v Kodi neměl ani čárku. Ani jsem nevěděl, jak se instalují doplňky, natož, co je repo a jak funguje. První doplněk, který jsem kdy nainstaloval bylo SCC. 

(22.8.2020, 12:53)JiRo Napsal(a): Šlo o vyplňování adres "art" položek (ikony, postery,...) u jedotlivých titulů. A vida, ke změně nakonec došlo. Ale ne proto, že bych na to upozorňoval, to by se to změnilo už ve zmiňované "betě", ale proto, že prostě autoři přišli na to, že položky, u kterých nejsou k dispozici příslušné adresy, zůstat prázdené mají.

Došlo ke změně přesně z toho důvodu, že jsi na něj upozorňoval. :) 

(22.8.2020, 12:53)JiRo Napsal(a): Řekl bych, že prostě autoři sami dospěli k tomu, že volání po dodržování pravidel není výmysl skinnerů

Nikdy jsem nic proti dodržování pravidel Kodi neměl. Problém bude v tom, že jsem je neznal a stále je všechny neznám. Nenašel jsem v dokumentaci žádný jejich seznam.

(22.8.2020, 12:53)JiRo Napsal(a): proč k oněm poslední změnám došlo bylo to, že autoři sami narazili na to, že pro to, aby některé funkce Kodi pracovaly tak, jak mají, bude prostě lepší

Až na vyhledávání titulků nenarazili. Udělal jsem je jen kvůli tobě, protože jsem zjistil, co kde chybí. A troufám si říct, že jsem pokryl všechno. Bohužel se mnou žádný skinner není v kontaktu a nemůže mi to potvrdit.

Citovat
No tak sláva kluci. Tomu říkám podaná ruka.

A jestli jsi, Láďo, to SCC vyplodil, jako "KODI panic", tak klobouk dolů. Musela to být strašná dřina.

Citovat
(23.8.2020, 20:34)Cabakos Napsal(a): A jestli jsi, Láďo, to SCC vyplodil, jako "KODI panic", tak klobouk dolů. Musela to být strašná dřina.

no první release po betě trval udělat dohromady cca 49 dní (600 hodin)

Citovat
Klobúk dole palec hore , ale verzie každé dve hodiny to je fajn ak fungujú.
Tá posledná však aspoň mne nefunguje. Teda pre upresnenie v36 na LE KODI 17.6

Pre takýto hustý vývoj by som odporúčal do repo nastaviť viac inštalovateľných verzií napr. posledné tri.
Aby sa dal robiť aj downgrade...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 17 host(ů)