• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.33 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coreelec na X96MAX
Neni lepsi koupit rovnou 2gb verzi? Nebo ma nekdo tip kde koupit aby byla opravdu 4gb verze? Chtel jsem kupovat a kdyz vidim co se deje tak vyckavam.

Citovat
Já objednal verzi 4/64 z Německa odtud:
https://www.geekbuying.com/item/X96-MAX-...22932.html
Objednal jsem v pondělí 1.3. a v pátek byl doma. Vypadá to, že má 4 GB paměti. 4GB image CoreElec funguje.

Citovat
Taky mám box z Geekbuing a spokojenost. Je to sice o něco dražší jak Aliexpres, ale pravděpodobnost fakeboxu je téměř nulová.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
A jak Vam to slape pod androidem? Jede na tom obstojne Poda TV? Zkousel nekdo?

Citovat
Objednal jsem na Ali (sklad CZ) 4GB/32GB a mám tam ram 2GB (lan 1Gb). 2GB jsou OK, ale vadí mi to z principu. Koupil jsem ho hlavně kvůli ukončení podpory S912 od CE 19. Boxů s S912 mám 10, nikdy žádný problém a hřejí se o cca 10C míň než s905x3 a prostředí KODI je na S912 svižnější.

Citovat
Já kupoval 4 boxy. 3 x geek, 1 x ali, vždy verzi 4/64 a vždy přišlo co jsem si objednal.
@wolwzz: Na jednom boxu jede ATV od Slimbox a je to OK. PODA nevím, nemám.
S912 Beelink GT1 Ultimate, S905X3 X96 Max Plus, Nvidia Shield, Hisense H55U7A, TVH 4.13

Citovat
Používa někdo verzi Kodi Matrix co nedávno vyšla pro CE X96max+ předpokládam, že bugy tam asi budou co. Jedu stable verzi 9.2.5 a pokud by měli být nějaké problémy s Kodi 19 tak bych do toho ani tedka nešel

Citovat
Appka z google play, pro info o typu x96 max .....
Device Info HW

Taky vždy nakupuji z Geeku,  doma za pár dnů.....

Nyní se tam objevil CZECH sklad verze 4/32 - poštovné zdarma ...konečná cena 38.89 USD
https://1url.cz/dzblT

Kupon na slevu: CNYFOLLOW ( sleva 5% z nákupu ) kdyby někdo případně chtěl.....

Citovat
@jirkastefanek: Zkoušel a funguje. Nicméně zatím zůstávám na 9.2.6, protože pro 19 nejsou hotové ještě všechny doplňky, které používám.
@pocitacnachate2: Zrovna dnes ráno jsem ten z Geeku objednal (bez slevy). Tak uvidíme, co přijde. Pak poreferuju (takže už je mám doma a jsou v pořádku. 4GB RAM a funkční BT). Jinak SW appky jsou v podstatě k ničemu, protože: "App can lie easily, it tells you what Android reports, and Android reports whatever manufacturer told it to report". A samozřejmě, že mi ukazuje na vendor Androidí romce 4GB RAM.
Ideální je nainstalovat termux a podívat se na:
Kód:
su
free -h

Citovat
Čau...mám dotázek. Koupil jsem novou televizi a Coreelec nesedí velikostně - obraz je jakoby roztáhlejší, není vidět půlka horní a spodní lišty. Jak máte nastavené rozlišení atd? Na minulé malé televizi mi to jelo automaticky a v pohodě. Teď jsem zkoušel i kalibraci obrazu - v gui to vypadá ok, ale jakmile spustím stream, tak ty informační lišty jsou zase mimo :-(

Citovat
prepni si mod HDMI na telke
v menu CE sa nastavuje kalibracia len GUI
Beelink GT1 mini (905x2+CE actual-stable)

Citovat
Co za mod hdmi na telce? Já tam právě nemám žádný volby. Jen zapnutí vypnutí CEC atd..

Citovat
Treba nastaviť kalibráciu obrazu pre každé používané rozlíšenie zvlášť, tiež som si tým prešiel ...
X96 MAX+ 4GB/32GB CoreELEC 20
Synology DS220j 4TB RAID1 ::: YAMAHA HTR-2071 ::: HECO Victa Prime 302/102/202
Samsung UE55NU8002

X96 S905X 2GB/16GB, CoreELEC 9.2.7 KODI 18.9
FiiO K5 Pro ::: HIFIMAN Sundara

Citovat
Mod obrazu na konkr hdmi vstup: tam by si mal mat nejake moznosti ako je priblizenie, overscan, nativne..

Aku mas konkr tv?

Citovat
https://m.alza.cz/50-lg-50un8000-d6315092.htm

Citovat
Lg to ma.. len neviem ako sa to vola a kde nastavuje, ja mam samsung

Citovat
Zdravím. Včera mi přišel X96Max+ 4/64 a snažim se tam dostat Coreelec. Stáhl jsem 19.0 Matrix Stable, ale po naběhnutí CoreElec mi to vůbec nenajde WiFi sítě. Setkal se s tím už někdo? Děkuji.
X96Max+ (CoreElec 9.2.7) + AV Receiver Pioneer VSX-531D

Citovat
Co si takhle precist vlakno 36 o jednustranu z5?

Citovat
Sakra. Přiznávám, chvátal jsem a nechtěl pročítat celý vlákno. Ok, absence Wifiny mi až tak nevadí, mám to u televize na kabelu. Chtěl jsem to jen uvést do provozu jinde a přes wifinu. Btw já jsem objednal 4/64 a tu jsem i dostal. Z Ali obchodu VONTAR Official Store. Jdu to zkusit na kabelu.
X96Max+ (CoreElec 9.2.7) + AV Receiver Pioneer VSX-531D

Citovat
jen pro zajimavost testni pres apk viz vlakno jakou verzi krabice máš, tipuju, že je stejná jako má tzn Q2...

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)