19.3.2021, 11:16
Zdravím, chcem sa Vás opýtať, mám nainštalovaný addon Magio go Matrix na notebooku, verziu Matrix_2 od rmich, všetko funguje ako má (myslím Live TV a Archív), až na jeden problém. Nechce mi otvoriť priečinok Recordings, čiže si neviem spustiť nahrávky. Stále mi píše túto chybu:
ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'AttributeError'>
Error Contents: 'Programme' object has no attribute 'cover'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\main.py", line 5, in <module>
MagioGoAddon().run(sys.argv)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\iptv\addon.py", line 45, in run
self._router.run(args)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run
self._dispatch(self.path)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch
view_func(**kwargs)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\magio\addon.py", line 85, in recordings_route
if rec.programme.cover:
AttributeError: 'Programme' object has no attribute 'cover'
-->End of Python script error report<--
Nestretol sa s tým niekto? Prípadne nevie mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém?
Ďakujem za prípadnú pomoc.
ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'AttributeError'>
Error Contents: 'Programme' object has no attribute 'cover'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\main.py", line 5, in <module>
MagioGoAddon().run(sys.argv)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\iptv\addon.py", line 45, in run
self._router.run(args)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 130, in run
self._dispatch(self.path)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\script.module.routing\lib\routing.py", line 141, in _dispatch
view_func(**kwargs)
File "C:\Users\frank\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.iptv.magiogo\magio\addon.py", line 85, in recordings_route
if rec.programme.cover:
AttributeError: 'Programme' object has no attribute 'cover'
-->End of Python script error report<--
Nestretol sa s tým niekto? Prípadne nevie mi niekto poradiť, kde by mohol byť problém?
Ďakujem za prípadnú pomoc.