29.3.2021, 16:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.3.2021, 17:55 uživatelem XBMC-Kodi.
Důvod úpravy: Citace!
)
playman22: Tak jsem zkusil (nejprve v Kodi 18.9 a pak i v Kodi 19.0) v doplňku SCC2 v 1.8.32 dát do vyhledávání tyto řetězce:
M*A*S*H ; M*A*S*H* ; m*a*s*h ; m*a*s*h*
Výsledkem hledání je opět seznam "mnoha" různých irelevantních výsledků.
Např. Nenávist, Riddick, Hamlet a pod. Nic, co by alespoň vzdáleně mělo nějakou souvislost s hledaným seriálem....
Ale výsledek jsem nezkoumal celý, takže možná někde na straně 25 ze 44 bude....
Takže pro mě je závěr zcela jednoznačný: Ačkoli vím, že tvůrci SCC2 do celého projektu vložili mnoho práce, úsilí a volného času, tak pro mne není tento doplněk ještě použitelný.
Proto zůstanu zatím na Kodi 18.9 a budu používat Stream cinema mod od Sarose.
Zřejmě se asi i pokusím poupravit Sarosův Stream Cinema Mod, či to, co vytvoří Bbaron....
(kdysi jsem udělal pár malých projektů v Pascalu a v C (Basic na SordM5 nepočítám), a nějakou dobu jsem si kdysi hrál i s Pythonem, a teď momentálně s Rustem). Bohužel nemohu slíbit kladný výsledek mé snahy, protože Python3 je pro mne "španělská vesnice" ( to s čím jsem si kdysi hrál, byl Python asi 1.6.1 ???).
Takže uvidíme, nějak to dopadne
M*A*S*H ; M*A*S*H* ; m*a*s*h ; m*a*s*h*
Výsledkem hledání je opět seznam "mnoha" různých irelevantních výsledků.
Např. Nenávist, Riddick, Hamlet a pod. Nic, co by alespoň vzdáleně mělo nějakou souvislost s hledaným seriálem....
Ale výsledek jsem nezkoumal celý, takže možná někde na straně 25 ze 44 bude....
Takže pro mě je závěr zcela jednoznačný: Ačkoli vím, že tvůrci SCC2 do celého projektu vložili mnoho práce, úsilí a volného času, tak pro mne není tento doplněk ještě použitelný.
Proto zůstanu zatím na Kodi 18.9 a budu používat Stream cinema mod od Sarose.
Zřejmě se asi i pokusím poupravit Sarosův Stream Cinema Mod, či to, co vytvoří Bbaron....
(kdysi jsem udělal pár malých projektů v Pascalu a v C (Basic na SordM5 nepočítám), a nějakou dobu jsem si kdysi hrál i s Pythonem, a teď momentálně s Rustem). Bohužel nemohu slíbit kladný výsledek mé snahy, protože Python3 je pro mne "španělská vesnice" ( to s čím jsem si kdysi hrál, byl Python asi 1.6.1 ???).
Takže uvidíme, nějak to dopadne