04.4.2021, 14:26
Jedina chyba podla mna je, ze Matrix vypustili predcasne. Preskocili tri verzie, namiesto Beta3 sli rovno na RC1 a potom hned na final s tym, ze im ostalo pootvaranaych velmi vela bugov a z BFU spravili beta testerov.. Ja osobne som sa tiez spoliehal s doplnkami ze este mam cas, ked bola Beta 2, final som ocakaval tak zaciatkom leta.. Namiesto toho bude zaciatkom leta 19.1 ak nie 19.2..
A myslim ze CoreElec je na tom podobne, nevydaju ho v Matrixe dokial sa nedoriesi mnozstvo veci. Napriklad som zachytil, ze pouzivatelia Raspbianu na Pi4 nemaju inputstream.adaptive pre Matrix (tam je instalovany ako systemovy package a nie ako sucast Kodi), pretoze este nieje final.
Skratka uponahlali to nejako..
A myslim ze CoreElec je na tom podobne, nevydaju ho v Matrixe dokial sa nedoriesi mnozstvo veci. Napriklad som zachytil, ze pouzivatelia Raspbianu na Pi4 nemaju inputstream.adaptive pre Matrix (tam je instalovany ako systemovy package a nie ako sucast Kodi), pretoze este nieje final.
Skratka uponahlali to nejako..
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!