11.6.2021, 19:32
Mne Čína poslední dobou docela překvapuje, co balíček to přibalený dárek (od kablíků USB přes doplňky do kuchyně až po ponožky
)
Je to docela milé a nějak si nedovedu představit, že by u nás (bez předchozího halasu, upozorňování a mega- oznámení) toto někdo dělal a to i u daleko dražších objednávek.
Malá perlička - můj největší "dárek zdarma" byl k zakoupené US lednici, dostal jsem tehdy obrovský párty reproduktor. Velikost ložnicové komody a bedna v které byl zabalen si nezadala s US lednicí
Když mi to tehdy dovezli, nechtěl jsem věřit svým očím a myslel jsem si, že se někdo těžce spletl .... Asi se jim to nevešlo do skladu, tak se toho potřebovali zbavit
)
Je to docela milé a nějak si nedovedu představit, že by u nás (bez předchozího halasu, upozorňování a mega- oznámení) toto někdo dělal a to i u daleko dražších objednávek.Malá perlička - můj největší "dárek zdarma" byl k zakoupené US lednici, dostal jsem tehdy obrovský párty reproduktor. Velikost ložnicové komody a bedna v které byl zabalen si nezadala s US lednicí
Když mi to tehdy dovezli, nechtěl jsem věřit svým očím a myslel jsem si, že se někdo těžce spletl .... Asi se jim to nevešlo do skladu, tak se toho potřebovali zbavit
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...