• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OSMC’s August update is here with Kodi v19
Naroubování Matrixu na "Věrušku" proběhlo kupodivu naprosto nenásilně a v maximální možné pohodě. Je vidět, že vcelku dlouhé "otálení" s distribucí verze OSMC pro K-19 široké veřejnosti mělo své důvody. Je také zároveň vidět zodpovědnost chlapců z OSMC, kdy nepreferují být za každou cenu "první" s novým OS, ale soustředí se nejdříve a přede vším na vychytání much a zádrhelů. Takto se již ani nedivím té 5 leté podpoře na "Věrku" (ano přiznávám, byl jsem lehce skeptický), ona si jí fakt užívá a je to důkaz, že to autoři myslí smrtelně vážně  1 
S postupem doby mne stále více překvapuje ta "hybnost" chodu mašinky ve všech činnostech provozu. HW kterým disponuje není nijak excelentní v porovnání vůči ostatním boxům s hardwarovým svalstvem na steroidech, že by za to mohla odladěnost ? Na to že jsem ji chtěl po pár měsících nahradit něčím jiným,  "sedí" Věrka v obýváku jako hlavní multimediální centrum již třetí rok ... sakra .... něco je špatně 1 1 1
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: OSMC’s August update is here with Kodi v19 - od Rossi D - 09.8.2021, 10:46

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)