28.8.2021, 15:41
@Rossi D To je zajímavá informace, to o těch uzlech. Na tom jsem měl postavenou první verzi Estuary Stream-Cinema a i když jsem ty uzly definoval sám a uživatel si jejich definici jen kopíroval do Kodi, tak to většina z nich považovala za komplikaci a tak jsme s BBaron vymýšleli ve skinu nějakou poloautomatizaci. Já uzly používám dosud ve své privátní úpravě sklinu a je to, pro vytvoření vazby mezi doplňky a skinem, stále to nejlepší a nejjednodušší řešení. Nejsou pro to potřeba žádná další udělátka, vystačí se s tím co Kodi nabízí a je to, s ohledem na obecnou koncepci Kodi docela šikovné řešení.
Chci se tedy zeptat. Při používání MQx skinů, je ta práce s uzly nějak automatizovaná nebo si musí uživatel vše definovat sám prostřednictvím Node Editoru? Nechce se mi skiny instalovat, abych si to sám ověřil, jen mě to zajímá.
Chci se tedy zeptat. Při používání MQx skinů, je ta práce s uzly nějak automatizovaná nebo si musí uživatel vše definovat sám prostřednictvím Node Editoru? Nechce se mi skiny instalovat, abych si to sám ověřil, jen mě to zajímá.