25.9.2021, 14:22
Zdravím priatelia, prosím o radu. Magio Go nainštalované - generuje playlist aj epg bez problémov, ale prehrať ide iba prvých 9 programov (tieto idú úplne v poriadku). Všetky ostatné po prepnutí nachvíľu cca 1 -2 sekundy v pravo hore vypíše že prehráva, ale hneď to skončí a vyskočí do zoznamu programov.
Funkčnosť služby je odskúšaná na aplikácii z google play tam to funguje.
Inštalovaná je verzia Kodi 18 Leia na android boxe X96 mini +
Skúšal som aj verziu 19 - matrix na inom boxe (rovnaký typ) tam je v repozitári T-Com Magio Go a to sa mi ani neprihlási stále píše nesprávne prihlasovacie meno alebo heslo. Aj som celé kodi odinštaloval a nainštaloval nanovo dal si pozor na heslo ale to isté. Cez web rozhranie som do istoty predtým odstránil všetky zariadenia v službe Magio GO nič nepomohlo.
Funkčnosť služby je odskúšaná na aplikácii z google play tam to funguje.
Inštalovaná je verzia Kodi 18 Leia na android boxe X96 mini +
Skúšal som aj verziu 19 - matrix na inom boxe (rovnaký typ) tam je v repozitári T-Com Magio Go a to sa mi ani neprihlási stále píše nesprávne prihlasovacie meno alebo heslo. Aj som celé kodi odinštaloval a nainštaloval nanovo dal si pozor na heslo ale to isté. Cez web rozhranie som do istoty predtým odstránil všetky zariadenia v službe Magio GO nič nepomohlo.