28.10.2021, 21:01
Ahoj všem, je tady někdo, kdo na Octagonu sf8008 používá Netflix? A je jedno, jestli jako plugin v Kodi, nebo nativně jako plugin přímo stažený v extensions od tvůrců. Mě totiž nefunguje vůbec nic. Ten nativní se sice spustí, ale po chvíli vždy spadne s chybou C 7717. To na image open ATV 6.4. Na 7.0 jej nenainstalujete vůbec! Nechápu, když je to doplněk přímo od tvůrců image. A v Kodi? Pár měsíců dopněk fungoval, ten z repa od CastagnaIT. Někdy v květnu nastal problém s knihovnou libwidevinecdm.so, kdesi tady: https://github.com/CastagnaIT/plugin.vid...-837286703 se dala stáhout a nahradit knihovna, ale to fungovalo někde do začátku října. Pak konec šmytec, už skoro měsíc nic. To na openatv6.4. Kodi na 7.0 sice nainstalujete, Netflix v něm spustíte, ale po pár minutách se obraz změní v mazanici různých barev. Nepoužitelné! Kdosi tady psal, jak je skvělé image Define. No to jsem taky zkusil. A jak to dopadlo? Netflix nelze spustit, protože můj Chrome je přihlášen jako host. Chápete to? Já ne. Je tady někdo, kdo by poradil? Jak na tomhle zařízení použít Netflix? Děkuji.