@hitman222 OK.
Ještě je tu tedy další možnost, že se skutečně špatně identifikuje typ přehrávaného obsahu a to OSD je nastavené na jiný typ než PVR. Ale to chce už věnovat tomu více času. Pokud ho někdo má a chce se mu do toho, tak definice OSD je v souboru VideoOSD.xml, jeho pravá část je tady:
To podstatné je v celé řadě includes definovaných v souborech Includes_OSD.xml a Includes_PVR.xml a aby to nebylo tak jednoduché, řada věcí se ještě dopočítává.
Ještě je tu tedy další možnost, že se skutečně špatně identifikuje typ přehrávaného obsahu a to OSD je nastavené na jiný typ než PVR. Ale to chce už věnovat tomu více času. Pokud ho někdo má a chce se mu do toho, tak definice OSD je v souboru VideoOSD.xml, jeho pravá část je tady:
Kód:
<control type="grouplist" id="102">
<top>13</top>
<right>50</right>
<height>48</height>
<itemgap>0</itemgap>
<orientation>horizontal</orientation>
<align>right</align>
<onleft>101</onleft>
<onright>1</onright>
<include>DefOSDUpDown</include>
<usecontrolcoords>true</usecontrolcoords>
<include condition="!VideoPlayer.Content(livetv) + [VideoPlayer.HasMenu | [!VideoPlayer.Content(movies) + !VideoPlayer.Content(episodes)]]">OSDDVDMenu</include>
<include condition="!VideoPlayer.HasMenu + VideoPlayer.Content(episodes)">OSDExtraInfoTV</include>
<include condition="!VideoPlayer.HasMenu + VideoPlayer.Content(movies)">OSDExtraInfoMOVIES</include>
<include condition="!VideoPlayer.Content(livetv)">OSDVideosRight</include>
<include condition="VideoPlayer.Content(livetv)">OSDPVRRight</include>
</control>
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.