16.11.2021, 14:25
@hitman222 Boužel, u skinů jako tento a další, které využívají různé helpery, to není úplně triviální záležitost. Data nastavení skinu jsou totiž rozeseta na minimálně dvou až třech místech. Jednak v addon_data adresáří skinu, ale také v addon_data příslušného (-ých) helperu (-ů), kterým se například definuje menu a widgety skinu a pak také v souboru addons skinu, i když do něj ta data přepisuje při každé změně v nastavení právě příslušný helper. Většinou je to tak, že skin má další helper, který nastavení skinu ukládá/obnovuje a zajistí tak, že se uloží/obnoví všechno, co se uložit/obnovit má. Nevím, zda tuto funkci tvůj skin má, zkus se na to podívat.
Pozn. Helper je addon Kodi (nejčastěji typu script nebo service), který pro skin (-y) řeší různé pomocné funkce. Především díky nim mají tyto skiny funkce, které u jednoduchých skinů (Estuary) realizovat moc jednoduše nelze. Také ale tyto helpery stojí za zvýšenými nároky skinů na výkon CPU a diskových operací.
Pozn. Helper je addon Kodi (nejčastěji typu script nebo service), který pro skin (-y) řeší různé pomocné funkce. Především díky nim mají tyto skiny funkce, které u jednoduchých skinů (Estuary) realizovat moc jednoduše nelze. Také ale tyto helpery stojí za zvýšenými nároky skinů na výkon CPU a diskových operací.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.