• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Přehled skriptů pro OTT IPTV v TVHeadend
(18.11.2019, 19:04)koperfield Napsal(a): T-Mobile TV GO / Magio GO
Vychází nová verze 0.2.
Changelog:
  • Přechod na curl místo wget
  • Upraveno i pro Magio GO
  • Používání primárně refresh tokenu místo access tokenu
  • Možnost volby kvality
  • Jednotné parametry v jednom souboru a jejich snadná konfigurace v login.sh

To-Do:
  • update.sh: brzy plánuji nahrát tento skript na GitHub a tam jej aktualizovat. Pro automatickou aktualizaci mám rozepsaný skript update.sh spolupracující s API GitHubu. Bohužel to má ještě nedostatky a proto se na tento skript ve verzi 0.2 nedostalo.
  • Možná by bylo praktičtější vytvářet config.file jako JSON a tak s ním i pracovat. Tato verze má vyřešeno mnoho věcí nepřirozeně (například uživatelské jméno s mezerou, které jsem viděl u Magia, jsem nahrazoval místo mezery "__", aby nedošlo ke konfliktu s oddělováním parametrů, které momentálně odděluji mezerou).

login.sh - co se změnilo?
Nyní již není třeba do všech skriptů doplňovat parametry, stačí jen jednou v login.sh. Pokud neexistuje soubor config.file s parametry, skript automaticky spustí konfiguraci. Stačí tedy jen vyplnit požadované hodnoty. Ty si po uložení souboru budou číst všechny skripty. Pokud byste chtěli hodnoty změnit, nemusíte mazat soubor - stačí za název skriptu přidat --config a konfigurace se spustí znovu.

Určitě je vhodné login.sh spouštět pravidelně, minimálně každých patnáct minut (délka platnosti access tokenu). Primárně se provádí obnova pomocí refresh tokenu; pokud se nezdaří, provede se běžné přihlášení.

Ke stažení
Nejnovější verze 0.2

Starší verze
0.1
Moc dekujeme za script ale neslo by opravit aby do TVH natahl fhd obraz? Pres python to generuje FHD do tvh ale zase problem se zvukem...Diky za info Bajtik

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Připojení CZ/SK poskytovatelů OTT IPTV k TVHeadendu - od Bajtik - 03.2.2022, 23:04

Přejít na fórum:

Prochází: