@Rossi D: Díky za přání!
Občas se vznesu v "éru" a když tam ponechám tu doplňkovou realistickou Prahu, je to docela zajímavé až návykové - poznávat místa ze vzduchu. Nechal jsem nastavení pro nešiky, takže letadlem mohu i fláknout o zem a "žiji".
((I když v Linuxovém simulátoru Flight Gear jsem na-poosmé přistál s Airbusem.))
Zastavit se nad zajímavým panoramatem jde jen ve vrtulníku a ten MS nabízí zatím jediný - za 999Kč.
Našel jsem si komunitni projekt, Robinson R44. Chce to víc ruční práce; stahovat tři balíčky, přemísťovat, nastavovat, spouštět další exáč. Létá to, ale viset na místě neumím, ani přistát v kruhu 500 metrů (třeba uprostřed závodiště v Chuchli).
Občas se vznesu v "éru" a když tam ponechám tu doplňkovou realistickou Prahu, je to docela zajímavé až návykové - poznávat místa ze vzduchu. Nechal jsem nastavení pro nešiky, takže letadlem mohu i fláknout o zem a "žiji".((I když v Linuxovém simulátoru Flight Gear jsem na-poosmé přistál s Airbusem.))
Zastavit se nad zajímavým panoramatem jde jen ve vrtulníku a ten MS nabízí zatím jediný - za 999Kč.
Našel jsem si komunitni projekt, Robinson R44. Chce to víc ruční práce; stahovat tři balíčky, přemísťovat, nastavovat, spouštět další exáč. Létá to, ale viset na místě neumím, ani přistát v kruhu 500 metrů (třeba uprostřed závodiště v Chuchli).