• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CoreElelc na tv box beelink gt-king s922x 4/64gb
@meda: Práve som vyskúšal namapovať tlačidlo Home na vypnutie a funguje to. Nastavil som si aj vypnutie boxu po vypnutí TV v CEC adaptéri ako si poradil a to tiež pekne funguje. Vďaka za rady, ani som nevedel, že je tam toľko skrytých možností aj v tom CEC adaptéri, prvý krát som to videl. Ja to mám nastavené tak, že keď zapnem box s jeho diaľkovým, tak sa mi zapne aj TV a keď vypnem box, vypne sa TV, diaľkové z TV moc nepoužívam nakoľko je veľké a viac mi vyhovuje to z boxu.
Ešte sa idem skúsiť dopátrať, prečo mi zamrzne celý box, keď spustím akúkoľvek TV stanicu z m3u playlistu, ktorý mám nastavený cez PVR IPTV simple client.

@JiRo: K boxu mám diaľkové, ktoré má USB nano adaptér a teraz som si to skontroloval cez kameru mobilu, tak power tlačidlo je IR, ako si tušil. Takže potom preto sa nedá namapovať. Coreelec 18.9 mám originál na karte, ktorá bola pribalená k boxu a Matrix 19.4 som si stiahol a na novo nainštaloval na čistú kartu.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: CoreElelc na tv box beelink gt-king s922x 4/64gb - od Meldiak - 25.3.2022, 20:50

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)