31.3.2022, 10:53
(30.3.2022, 23:32)Tomik68 Napsal(a): @Alesn: Nevím jak je to ve win10, ale celá finta je v nastavení InputStream Adaptive: stream selection nastav na Manualy select all stream. Kvalitu videa vybereš pak přímo při přehrávání.
Mám stejný problém jako @Alesn - doplněk Duffyou funguje dobře, ale pouze při nastavení kvality na High - potom předává videa 720p. Pokud podle návodu autora nastavím DASH/HLS a manuální výběr streamu v InputStream Adaptive tak mi to sice dá vybrat větší rozlišení, ale kolečko se točí a točí a točí (cca 10 s) a pak pokus o přehrávání skončí.
Nevím jestli to má co do činění např. s Wideviene, ale to mám snad aktuální - doplněk Skylink live mi funguje bez problémů (taky teda jenom v 720p).
rpi3B+, Kodi Leia 18.9 (Libreelec 9.2.8.)
Jinak mě při instalaci Duffyou štve, že se nainstaluje nějaká balastní aplikace Luar ze které se teprve instaluje doplněk (přemýšlím, jestli by to teď šlo odinstalovat, ale nejspíš bych přišel o aktualizace) a taky mně vyděsilo, že mi to po instalaci přepnulo Kodi do angličtiny (naštěstí šlo snad opravdu jen o regionální nastavení a nic dalšího).
Není někde k dispozici .zip pro čistě Duffyou (někde třeba na githubu)?