08.6.2022, 13:56
(23.5.2022, 9:10)Radek_Kovacik Napsal(a): @wraith607: Myslím, že toto tam nikdy nefungovalo, alespoň mi ne.
Já bych se zeptal, jakým způsobem se tento add-on přihlašuje do služby Skylink Live? Já už delší dobu řeším výpadky té jejich služby přímo se Skylinkem a oni mi tvrdí, že pod mými údaji je tam přihlášený (nebo registrovaný) pouze nějaký Chrome a nic víc. Jak k tomu obsahu KODI přistupuje, že to v jejich systému není vidět? Lze to nějak ovlivnit?
Toto nieje oficialny doplnok a nikdy nebol. Prevadzkovatelia iptv sluzieb zvacsa nemaju radi, ked sa sluzba vyuziva inak, ako ju predavaju. Ak to riesis so skylinkom a vyslovene im hovoris o doplnku, akurat mozno zariadis, ze zabezpecia, aby nefungoval.
Doplnok sa voci sluzbe samozrejme identifikuje ako prehliadac Chrome.
Repo - p.6f.sk/r resp. cache-sk.github.io/kodirepo
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!
Je to marny. Dobre zvazte sirenie komunitnych informacii sirokej verejnosti, ci chcete aby veci fungovali ludom, co vedia, alebo nefungovali vsetkym.
Ak chcete odpoved na spravu, ZAPNITE SI PRIJEM!