27.7.2022, 10:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.7.2022, 10:53 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
@xbmckodi Jednoduše, jen si musíš do těch parametrů v xml s cestami adresářů (to hlavně) a případně i jmény souborů (pokud je chceš mít jiná) tvé cesty k adresářům a případně i tvá jména souborů. Pokud ti tohle není z popisu xml souboru EPGEdit, který jsi tu připnul, jasné, pokusím se to stručně popsat:
ad.1 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, který chceš zobrazit, případně editovat.
ad.2 - tohle nech klidně prázdné, tzn.:
ad.3 - tady by měla cesta k aplikaci WebGrab a parametry jeho spuštění, tedy adresář, ve kterém aplikace WebGrab hledá své parametry spuštění (config file, adresáře s siteini soubory, soubor do kterého zapisuje výsledné xmltv, atd.). Není třeba zadávat, pokud nebudeš spouštět WebGrab z EPGEdit (tlačítko WebGrab+Plus v horním řádku EPGEdit). Přiznám se, že jsem to nikdy nepoužil, protože EPGEdit používám pouze k zobrazování obsahu xmltv. Neuděláš chybu, když to budeš ignorovat, nebo to necháš prázdné jak ad. 2
ad.4 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, do kterého se uloží obsah xmltv, když použiješ tlačítko create XMLTV). Opět platí, že pokud nebudeš xmltv pomocí EPGEdit editovat a vytvářet tako novou verzi, můžeš to ignorovat nebo nechat prázdné. Podobně jako ad. 2 a ad. 3.
ad. 5 a 6 - tohle souvisí s MCE a aplikací BSETool (BSE == Big Screen EPG). Nikdy jsem nepoužíval a předpokládám, že ani ty to nepoužíváš. Takže to klidně ignoruj nebo nech prázdné. Podobně jako ad. 2, ad. 3 a ad. 4.
100% to negarantuji, protože EPGEdit jsem už hodně dlouho nepoužil, ale myslím, že se ta aplikace také dlouho nezměnila, takže by to snad mělo sedět.
ad.1 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, který chceš zobrazit, případně editovat.
ad.2 - tohle nech klidně prázdné, tzn.:
Kód:
<XMLEditsInputFile></XMLEditsInputFile>
<XMLEditsOutputFile></XMLEditsOutputFile>ad.4 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, do kterého se uloží obsah xmltv, když použiješ tlačítko create XMLTV). Opět platí, že pokud nebudeš xmltv pomocí EPGEdit editovat a vytvářet tako novou verzi, můžeš to ignorovat nebo nechat prázdné. Podobně jako ad. 2 a ad. 3.
ad. 5 a 6 - tohle souvisí s MCE a aplikací BSETool (BSE == Big Screen EPG). Nikdy jsem nepoužíval a předpokládám, že ani ty to nepoužíváš. Takže to klidně ignoruj nebo nech prázdné. Podobně jako ad. 2, ad. 3 a ad. 4.
100% to negarantuji, protože EPGEdit jsem už hodně dlouho nepoužil, ale myslím, že se ta aplikace také dlouho nezměnila, takže by to snad mělo sedět.