27.7.2022, 10:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.7.2022, 10:53 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
@xbmckodi Jednoduše, jen si musíš do těch parametrů v xml s cestami adresářů (to hlavně) a případně i jmény souborů (pokud je chceš mít jiná) tvé cesty k adresářům a případně i tvá jména souborů. Pokud ti tohle není z popisu xml souboru EPGEdit, který jsi tu připnul, jasné, pokusím se to stručně popsat:
ad.1 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, který chceš zobrazit, případně editovat.
ad.2 - tohle nech klidně prázdné, tzn.:
ad.3 - tady by měla cesta k aplikaci WebGrab a parametry jeho spuštění, tedy adresář, ve kterém aplikace WebGrab hledá své parametry spuštění (config file, adresáře s siteini soubory, soubor do kterého zapisuje výsledné xmltv, atd.). Není třeba zadávat, pokud nebudeš spouštět WebGrab z EPGEdit (tlačítko WebGrab+Plus v horním řádku EPGEdit). Přiznám se, že jsem to nikdy nepoužil, protože EPGEdit používám pouze k zobrazování obsahu xmltv. Neuděláš chybu, když to budeš ignorovat, nebo to necháš prázdné jak ad. 2
ad.4 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, do kterého se uloží obsah xmltv, když použiješ tlačítko create XMLTV). Opět platí, že pokud nebudeš xmltv pomocí EPGEdit editovat a vytvářet tako novou verzi, můžeš to ignorovat nebo nechat prázdné. Podobně jako ad. 2 a ad. 3.
ad. 5 a 6 - tohle souvisí s MCE a aplikací BSETool (BSE == Big Screen EPG). Nikdy jsem nepoužíval a předpokládám, že ani ty to nepoužíváš. Takže to klidně ignoruj nebo nech prázdné. Podobně jako ad. 2, ad. 3 a ad. 4.
100% to negarantuji, protože EPGEdit jsem už hodně dlouho nepoužil, ale myslím, že se ta aplikace také dlouho nezměnila, takže by to snad mělo sedět.
ad.1 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, který chceš zobrazit, případně editovat.
ad.2 - tohle nech klidně prázdné, tzn.:
Kód:
<XMLEditsInputFile></XMLEditsInputFile>
<XMLEditsOutputFile></XMLEditsOutputFile>ad.4 - kompletní cesta a jméno souboru xmltv, do kterého se uloží obsah xmltv, když použiješ tlačítko create XMLTV). Opět platí, že pokud nebudeš xmltv pomocí EPGEdit editovat a vytvářet tako novou verzi, můžeš to ignorovat nebo nechat prázdné. Podobně jako ad. 2 a ad. 3.
ad. 5 a 6 - tohle souvisí s MCE a aplikací BSETool (BSE == Big Screen EPG). Nikdy jsem nepoužíval a předpokládám, že ani ty to nepoužíváš. Takže to klidně ignoruj nebo nech prázdné. Podobně jako ad. 2, ad. 3 a ad. 4.
100% to negarantuji, protože EPGEdit jsem už hodně dlouho nepoužil, ale myslím, že se ta aplikace také dlouho nezměnila, takže by to snad mělo sedět.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.