16.10.2022, 9:54
@JiRo: Tomu kolu rozumím, motor je pouze "asistenční", byl to víceméně přehnaný příklad. Je tu holt mnoho otázek stran legislativy a všeho toho mumrajchu okolo elektro-samohybů, tuším že se chystá nějaká změna (2024) a to minimálně v placení povinného ručení téměř bez výjimky.
Podstatné je, že nejsem tak nezodpovědný abych něco takového dceři koupil a nechal jí to provozovat na klasické silnici notabene bez helmy a bez patřičných bezpečnostních prvků. Mám stále i ve svém "bujarém" stáří všech pět pohromadě.
Koloběžko-moped-skútr bude jezdit výhradně po cestě a bude tam jezdit ve stejných podmínkách jako kdyby se pohyboval po klasické silnici což znamená se vším všudy jako na motorce.
Jak jsem psal výše, je to jen přesun po cestě z bodu A do bodu B bez přítomnosti silničního provozu.
- Elektrokoloběžky překračující rychlost 25 kilometrů za hodinu.
- Elektrokoloběžky překračující rychlost 14 kilometrů za hodinu a vážící více jak 25 kilogramů.
Podstatné je, že nejsem tak nezodpovědný abych něco takového dceři koupil a nechal jí to provozovat na klasické silnici notabene bez helmy a bez patřičných bezpečnostních prvků. Mám stále i ve svém "bujarém" stáří všech pět pohromadě.
Koloběžko-moped-skútr bude jezdit výhradně po cestě a bude tam jezdit ve stejných podmínkách jako kdyby se pohyboval po klasické silnici což znamená se vším všudy jako na motorce.

Jak jsem psal výše, je to jen přesun po cestě z bodu A do bodu B bez přítomnosti silničního provozu.
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...