@S474N: Ale ano, je to tak ... souhlasím se vším, asi jsem se špatně vyjádřil.
Žádnou registraci však řešit rozhodně nechci, stroj nebude jezdit po silnici (v každém z předchozích příspěvků to zdůrazňuji).
To, že zdejší důchodci mají na "harlejích" jak jsi to nazval, SPZ a registraci je fakt, jejich harlejka je díky překročení 1000w "proměněna" ve standardní opravdový motocykl, tak jak píšeš.
Od začátku tvrdím, že se v mém případě jedná o "přibližovadlo" z bodu A do bodu B po cestě mimo silnici.
Žádné otázky nekladu a čerpám pouze z toho co si přečtu na internetu, jinak ani nemohu, jsem v tomto "zelenáč" ... Poprosil jsem tu jako vždy o zkušenosti jiných s provozem s "nevím_tedy_jak_to_nazvat". To je to samé jako kdybychom tu probírali elektrické dětské autíčko a jeho jízdu po louce.
Samozřejmě velké díky za osvětu !
Žádnou registraci však řešit rozhodně nechci, stroj nebude jezdit po silnici (v každém z předchozích příspěvků to zdůrazňuji).To, že zdejší důchodci mají na "harlejích" jak jsi to nazval, SPZ a registraci je fakt, jejich harlejka je díky překročení 1000w "proměněna" ve standardní opravdový motocykl, tak jak píšeš.
Od začátku tvrdím, že se v mém případě jedná o "přibližovadlo" z bodu A do bodu B po cestě mimo silnici.
Žádné otázky nekladu a čerpám pouze z toho co si přečtu na internetu, jinak ani nemohu, jsem v tomto "zelenáč" ... Poprosil jsem tu jako vždy o zkušenosti jiných s provozem s "nevím_tedy_jak_to_nazvat". To je to samé jako kdybychom tu probírali elektrické dětské autíčko a jeho jízdu po louce.
Samozřejmě velké díky za osvětu !
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...