24.4.2023, 19:53
@michalnet Velmi pravděpodobně sis odpověděl sám. Aeon používá další addons a pokud je to stará verze, je možné (a pravděpodobné), že v současné době už ne(spolu)pracují správně. Ale víc by opět řekl log, kdyby byl. Než bych se tedy pustil do dalšího zkoumání, přešel bych na novou verzi Koid i skinu. Já ale Aeon nepoužívám a nemohu potvrdit, že to dopadne 100% dobře, ale dal bych tomu hodně velkou pravděpodobnost. U některých skinů tohoto typu, tedy těch, co používají další, pomocné addons (helper-y), to bylo podobné.
Stále jsi nenapsal, jaký používáš systém, ale budiž. Tak jen doporučení, abys před upgrade provedl zálohu a byl případně připraven a schopen se z ní vrátit do staré verze Kodi. A nebo, zvolit cestu čisté instalace. Ale to rozhdonutí nechám na tobě, protože těch informací moc není...
Víc už z tebe informace tahat nebudu. Co vím jsem poradil, ostatní jsou díky minimu informací jen spekulace a odhady. Zbytek je na tobě nebo někom dalším.
Stále jsi nenapsal, jaký používáš systém, ale budiž. Tak jen doporučení, abys před upgrade provedl zálohu a byl případně připraven a schopen se z ní vrátit do staré verze Kodi. A nebo, zvolit cestu čisté instalace. Ale to rozhdonutí nechám na tobě, protože těch informací moc není...
Víc už z tebe informace tahat nebudu. Co vím jsem poradil, ostatní jsou díky minimu informací jen spekulace a odhady. Zbytek je na tobě nebo někom dalším.