Ahoj,
možná dělám něco špatně, ale snažím se používat tento plugin + IPTV Simple Client. Živé přehrávání funguje, stejně tak zpětné přehrávání přímo z doplňku také funguje. Ale když si nechám doplňkem vygenerovat EPG a zkusím zpětné přehrávání přímo z EPG, tak dostávám tento error:
Zkusil jsem si na tom řádku 490 vydebugovat proměnnou url a mám v ní toto: {"status": 0, "error": "bad duration"}
Zkusil jsem tedy pokusně dát do volání na řádku 489 duration=1 místo duration=0 a už mi to funguje.
Ale nechápu souvislosti. :-)
možná dělám něco špatně, ale snažím se používat tento plugin + IPTV Simple Client. Živé přehrávání funguje, stejně tak zpětné přehrávání přímo z doplňku také funguje. Ale když si nechám doplňkem vygenerovat EPG a zkusím zpětné přehrávání přímo z EPG, tak dostávám tento error:
Kód:
2023-05-01 19:33:54.342 T:16956 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'KeyError'>
Error Contents: 'channels'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\pc\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivsledovanitv\main.py", line 6, in <module>
plugin.router(sys.argv[2][1:])
File "C:\Users\pc\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivsledovanitv\resources\lib\plugin.py", line 750, in router
play_pvr_video_epg(params["id"], quote(params["date"]), params["t"])
File "C:\Users\pc\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivsledovanitv\resources\lib\plugin.py", line 490, in play_pvr_video_epg
eventid = json.loads(url)["channels"][ch][0]["eventId"]
KeyError: 'channels'
-->End of Python script error report<--Zkusil jsem si na tom řádku 490 vydebugovat proměnnou url a mám v ní toto: {"status": 0, "error": "bad duration"}
Zkusil jsem tedy pokusně dát do volání na řádku 489 duration=1 místo duration=0 a už mi to funguje.
Ale nechápu souvislosti. :-)