05.5.2023, 21:54
(04.5.2023, 16:20)rab001 Napsal(a): @novomko mohol by si trosku obsirnejsie vysvetlit co si urobil ked si "s povodnym API klucom zaregistroval nove zariadenie (tie 2 zadavane kody cez google.com/device)"? dik
Myslel som, ze to je dostatocne jasne napisane, ale dobre, skusim inak :-)
Na zariadeniach, ktore pouzivam, sa na vsetkych zacala vyskytovat chyba "The following content is not available on this app.". Skor, nez som siel skusit plugin v aplha verzii, ktory bol spominany vyssie alebo vytvorenie noveho API kluca, tak som si nainstaloval do testovacieho Kodi stavajuci youtube plugin v stabilnej verzii a vlozil som don svoj doterajsi API kluc, ktore pouzivam. Pre prihlasenie si vyziadalo 2x registraciu zariadenia na google.com/device. Zmysel to malo mat ten, ze som aj tam chcel najprv "dostat" totoznu chybovu hlasku a potom otestovat alpha ci nove API.
Vtip je v tom, ze to uz nasledne nebolo treba, pretoze chybova hlaska nebola, vsetko fungovalo a na tych "ostrych" zariadeniach sa mi v tom momente tiez prestala chyba vyslytovat a youtube pluguin zacal fungovat.