11.6.2023, 23:09
Dělal jsme nějaké pokusy s YT doplňkem a doplňkem Youtube Channel, který také používám, a při instalaci do testovacího Kodi jsem použil verzi YT 7.0.1 z Kodi Add-on repository. A ejhle funguje mi tam bez problémů. To je po těch tanečcích s Aplha verzemi 7.0.2 v posledních několika týdnech opravdu zajímavé. Máte někdo podobnou zkušenost?
Vrátil jsme tedy tuto verzi i do produktivního Kodi co máme v obýváku (kde jsem do té doby měl nainstalovanou verzi 7.0.2.alpha 4) a už týden tam běží běží bez problémů. Všechno co jsme zatím chtěli z YT přehrát (a to z YT v Kodi přehráváme každý den několik videí), šlo přehrát bez problémů. Teď mi například běží video z Lucky Nature ve 4K...
Vrátil jsme tedy tuto verzi i do produktivního Kodi co máme v obýváku (kde jsem do té doby měl nainstalovanou verzi 7.0.2.alpha 4) a už týden tam běží běží bez problémů. Všechno co jsme zatím chtěli z YT přehrát (a to z YT v Kodi přehráváme každý den několik videí), šlo přehrát bez problémů. Teď mi například běží video z Lucky Nature ve 4K...