@JiRo: Ano, problikne command line okno. V nastavení mám Na celou obrazovku a zapnuté Použít okno na celou obrazovku. Pokud Použít okno na celou obrazovku zakážu, je to ještě horší.
To probliknutí je krátké. Ale natolik dlouhé, že pokud jsem připraven a na to okno kliknu, zůstane na popředí a je viděl stejný výsledek jako v standardním command line oknu ve Windows. Zkrátka je to command line okno Windows se vším všudy.
@JiRo: Jsi rychlejší než já. Bavíme se o spuštěném Kodi ve Windows. Dal bych sem celý service addon, ale ostatní, kteří si to případně stáhnou se mohou dostat do potíží. A pak bude "A proč..."
To probliknutí je krátké. Ale natolik dlouhé, že pokud jsem připraven a na to okno kliknu, zůstane na popředí a je viděl stejný výsledek jako v standardním command line oknu ve Windows. Zkrátka je to command line okno Windows se vším všudy.
@JiRo: Jsi rychlejší než já. Bavíme se o spuštěném Kodi ve Windows. Dal bych sem celý service addon, ale ostatní, kteří si to případně stáhnou se mohou dostat do potíží. A pak bude "A proč..."
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1