21.6.2023, 19:32
(21.6.2023, 9:15)jkmh Napsal(a): @robinek: Nejsi jediný, komu verze 2.0 dělá problémy. Vrať se zpět na starší verzi. Na Gitlabu místo master zvol jinou verzi, stáhni a dál už to znáš. Uvidíš, jestli ti to pojede. Nahlášeno na Gitlabu to je. Tipl bych si, že od tebe.
Tuhle metodu jsem již zkoušel dříve, doplněk se v pořádku nainstaloval ale v zápětí oznámil , že je potřebná aktualizace a bez update nefungoval
Další možností je zkusit ZIP verzi 2.0 rozbalit, změnit verzi pythonu v souborech addon...xml na 3.0.0. Pak znovu zabalit. Minimálně v addon20.xml to tak je. Neumím vysvětlit, proč se tak chová verze 2.0, když ve starších verzích je to taky. A ke všemu ty máš Kodi 19.x a ne 20.x. Zkrátka zkus laborovat.
Tento způsob bohužel také nefungoval . i když jsem jsem zeditoval uložil a zipnul stále hlásilo problém s pythonem 3.0.1. Asi je v xml jiný odkaz či provázanost na python
Další možností je nainstalovat repo.richardpodzemsky.cz. Nainstaluje se ti pod jménem Ričrdsson Repozitář. Tam je SCC taky.
A do třetice všeho dobrého. Abych se přiznal této metodě jsem věřil nejmíň a ejhle ona funguje....takhle jsem si představoval, že bude fungovat Hackys repo. Jen doufám že budoucí updaty nic nepokazí
A máš na výběr, kterou cestou se vydáš
Kdyby nevyšla ani jedna metoda tak bych asi od WEBSHARE přešel na KRA.
Ještě jednou děkuji za radu.