03.7.2023, 0:17
@Omroo: Díky za potěšující info ! Mám v útrobách DS220+ disk Seagate IronWolf 8TB CMR a ten mi nějakou dobu vydrží, až bude potřeba, přidám mu kamaráda 
Stran filesystemu, ext4 alespoň vím co to je a jak psal JiRo ... na mé potřeby to bohatě stačí. Samozřejmě pokud NAS využíváš k práci je to o něčem jiném a tam je to bez kompromisů (sám to tak s pracovním "náčiním" také mám)
NVMe sloty by se mi také líbily, ale volba 220+ byla celkem rychlá, v loňském roce jsem ten samý vybral do firmy a slouží opravdu na jedničku a podtrženou k tomu.
I já ti přeji šťastný upgrade, dej vědět jak to šlape pokud něco pořídíš

Stran filesystemu, ext4 alespoň vím co to je a jak psal JiRo ... na mé potřeby to bohatě stačí. Samozřejmě pokud NAS využíváš k práci je to o něčem jiném a tam je to bez kompromisů (sám to tak s pracovním "náčiním" také mám)
NVMe sloty by se mi také líbily, ale volba 220+ byla celkem rychlá, v loňském roce jsem ten samý vybral do firmy a slouží opravdu na jedničku a podtrženou k tomu.
I já ti přeji šťastný upgrade, dej vědět jak to šlape pokud něco pořídíš
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...