• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nový NAS
@JiRo: Hezky jsi to rozebral  6 , mám to podobné, já však již z toho video-kolotoče venku jsem.
Dlouho jsem odolával nechat si na discích alespoň tituly které za to opravdu stojí, dlouho (komplet 007 mne dodnes mrzí 1 ) .... nakonec to přišlo, já jsem ono "delete" konečně zmáčknul a bylo vše pryč.
Pravda, situace s možným nástupem přísnější politiky v sekci autorských práv může nabádat opět k "syslení".
Záchrana (malá, alespoň nějaká) je případné střídání nabídek streamových společností, udělat si jakýsi "letecký" řád vysílání a plánovat ... což může být nakonec i zábavné 4 . Zatím si tyto služby od těch kteří mají co nabídnout platím tak či onak, stejně se ve finále dívám na SC kde je to tak nějak na hromadě. 
Tu jednu hromadu preferuji celou tu dobu co tu filmový stream je, jenže čím dál více to vypadá jako těžká sci-fi, bohužel. 
Zpět k archváliím, co si nechám zcela jistě, je má dlouholetá sbírka hudby ve FLAC, neb na streamu tento etalon neochuzeného zvuku, budu dnes hledat jen velmi ztěžka. Platím si Spotify "kvalitu", leč když si pustím do sluchátek to "moje" vs S-stream ... nee, to se fakt nedá srovnávat, možná snad by se to dalo kdyby to člověk poslouchal na peckách se samoobsluhy  1
Mé video soubory na NASu/YT/One Drive/Google fotkách, tvoří vyloženě jen a pouze má vlastní tvorba, dokonce i  hudba je s licencí (Uppbeat), jinak by mě to YouTube neodpustil a obtěžoval s cedulkou u každé nahrávky, že jsou porušována práva. On to zkouší i přesto, občas mu "nafackuji" zdůrazněním oné licence, on je pak chvíli klid.
Takto si tvořím po médiích fyzických i cloudových náš rodinný celoživotní odkaz pro mé děti a děti jejich dětí (ó jak vznosně to zní) tvořený z fotografií, videozáznamů, panoramat, prostě ze záběrů ze země i ze vzduchu ze všech možných míst naší matičky Země a sakra moc mě to baví 4
... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat

Příspěvků v tématu
Nový NAS - od Rossi D - 02.7.2023, 16:54
RE: Nový NAS - od Rossi D - 02.7.2023, 18:55
RE: Nový NAS - od JiRo - 02.7.2023, 19:59
RE: Nový NAS - od jkmh - 02.7.2023, 19:00
RE: Nový NAS - od Rossi D - 02.7.2023, 20:32
RE: Nový NAS - od Omroo - 02.7.2023, 22:44
RE: Nový NAS - od Rossi D - 03.7.2023, 0:17
RE: Nový NAS - od JiRo - 03.7.2023, 10:22
RE: Nový NAS - od Rossi D - 03.7.2023, 12:38

Přejít na fórum: