16.7.2023, 18:48
Dokáže prosím někdo poradit? Donedávna jsem používal v kodi na sledování tv addon skylink live tv, ale se skylinkem jsem skočil a přešel na o2, takže teď používám addon sledování o2 tv. Abych to nesledoval přímo přes doplněk, ale měl programy hned v nabídce televize, používám pvr iptv simple client. Teď už k otázce. U skylinku to tuším fungovalo jako klasická TV, jako že když jsem měl zaplý nějaký program a zmáčkl na ovladači třeba číslo 5, přeplo se to na kanál na pětce. Nebo když jsem na ovladači dal šipku nahoru jako že další kanál, přeplo to na následující kanál. U sledování o2 tv ani jedna věc nefunguje, tak nevím, jestli se to dá někde nastavit, nebo to je prostě takhle v tom addonu a jinak to nejde. Když mám zaplý nějaký program a zmáčknu třeba tu 5, tak se objeví toto: 00:05. Když zmáčknu na ovladači další program, objeví se mi lišta s časem, jako že asi můžu o pár vteřin dopředu nebo dozadu, ale nemá to nic společného s přepnutím programu. Snad mi rozumíte jak to myslím
Ještě jen doplním, že pokud neběží žádný kanál a mám před sebou jen seznam kanálů, tak ten ovladač funguje jak má, když dám třeba 5 tak jsem na pátém kanálu atd.. Nefunguje jen když už mám nějaký program zapnutý a chci přepínat...
Ještě jen doplním, že pokud neběží žádný kanál a mám před sebou jen seznam kanálů, tak ten ovladač funguje jak má, když dám třeba 5 tak jsem na pátém kanálu atd.. Nefunguje jen když už mám nějaký program zapnutý a chci přepínat...