16.8.2023, 18:49
Tak po dnešní aktualizaci BeautifulSoup4 4.12.2 je doplněk opět funkční.
koukal jsem, že předchozí verze byla 4.9.3+matrix.1, a podle záloh to vypadá, že ta včerejší byla asi taky 4.12.2 - nechápu.
Každopádně se včera kromě beautifulsoup4 aktualizovalo i script.module.simplejson-3.19.1 matrix.1 a script.module.soupsieve-2.4.1.
jinak včerejší, dnes již nepotřebný log byl (holt tohle prostě psát na mobilu z gauče nechci)
a předpokládal jsem, že to po té aktualizaci přestalo jít všem. Na fóru ani zmínka, tak jsem to napsal ke třem doplňkům, kterých se ta chyba týkala.
Nepřekvapilo mě hysterické nařčení - tak to na fórech holt chodí.
koukal jsem, že předchozí verze byla 4.9.3+matrix.1, a podle záloh to vypadá, že ta včerejší byla asi taky 4.12.2 - nechápu.
Každopádně se včera kromě beautifulsoup4 aktualizovalo i script.module.simplejson-3.19.1 matrix.1 a script.module.soupsieve-2.4.1.
jinak včerejší, dnes již nepotřebný log byl (holt tohle prostě psát na mobilu z gauče nechci)
Kód:
2023-08-15 19:49:41.908 T:1114721 error <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'ModuleNotFoundError'>
Error Contents: No module named 'bs4'
Traceback (most recent call last):
File "/home/mikrom/.kodi/addons/plugin.video.aktualne.cz/main.py", line 1, in <module>
from resources.lib import plugin
File "/home/mikrom/.kodi/addons/plugin.video.aktualne.cz/resources/lib/plugin.py", line 10, in <module>
from bs4 import BeautifulSoup
ModuleNotFoundError: No module named 'bs4'
-->End of Python script error report<--
2023-08-15 19:49:41.938 T:1114720 error <general>: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.aktualne.cz/get_list?feed=2&show_id=%2fspotlighta předpokládal jsem, že to po té aktualizaci přestalo jít všem. Na fóru ani zmínka, tak jsem to napsal ke třem doplňkům, kterých se ta chyba týkala.
Nepřekvapilo mě hysterické nařčení - tak to na fórech holt chodí.