• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obnova Kodi
@jkmh ad. a K tomu ti asi moc neřeknu. Po pravdě jsem tomu, co se ti stalo moc neporozumněl.

ad. b Při Soft ani Hard reset se nic zásadního ze žádné zálohy nekopíruje. Většina togho, co se při reset smaže a znova vytvoří, vytváří rovnou příslušné aplikace (Kodi). Pokud se něco kopíruje, tak to jsou jen dílčí soubory z vlastní instalace operačního systému, zejména do adresáře .config. (při Hard reset)
  • Podle mne se při Soft Reset pouze vymaže adesář .kodi, to znamená, že Kodi je v této chvíli ve stavu jako po iniciální instalaci, před 1. spuštěním. V rámci 1. spuštění si pak obsah celého adresáře .kodi samotné Kodi vytvoří znova. Tohle je standardní chování Kodi, popisoval jsem to v Kodi, mýty a fakta.
  • A při Hard Reset se to děje podobně, jen se při tom vymaže obsah celého adresáře storage. Script operačního systému si pak vytvoří obsah storage, všechny jeho podadresáře, do .config nakopíruje příslušné sample soubory, a po spuštění si Kodi pak vytvoří obsah .kodi.
Takže suma sumárum...

Pokud hovoříme o záloze továrního nastavení, je to jen pár scriptů a dalšího obsahu, které se vytváří/kopírují při spuštění systému. Pokud o záloze Kodi, tak ten žádnou zálohu nemá. Má jen soubory vlastní aplikace, která si, po jejím spuštění, to co nenajde v adresáři .kodi, znova vytvoří.

Citovat

Příspěvků v tématu
Obnova Kodi - od jkmh - 25.8.2023, 11:59
RE: Obnova Kodi - od JiRo - 25.8.2023, 12:46
RE: Obnova Kodi - od jkmh - 25.8.2023, 12:56
RE: Obnova Kodi - od jkmh - 25.8.2023, 15:28
RE: Obnova Kodi - od JiRo - 26.8.2023, 1:44
RE: Obnova Kodi - od jkmh - 26.8.2023, 7:55
RE: Obnova Kodi - od JiRo - 26.8.2023, 14:03
RE: Obnova Kodi - od jkmh - 26.8.2023, 15:32
RE: Obnova Kodi - od JiRo - 27.8.2023, 1:37
RE: Obnova Kodi - od jkmh - 27.8.2023, 8:01