@JiRo: To by mě taky zajímalo. Je to upgrade z K19.5. Že by proto? Teď si nevzpomenu, ale někde jsem na dotaz ohledně videodb taky narazil. Kodi wiki, Kodi fórum.....? Ale nevěnoval jsem tomu větší pozornost. Zrovnatak mám dvě TV db. 38 a 40
Až zkusím ten avizovaný plán, uvidím, která db za to může.
@JiRo: Přejmenoval jsem funkční .kodi na .kodi__ a .kodi_ na .kodi. Po reboot Kodi naběhlo, ale s chybou v hledání. Odmázl jsem addon33.db. Po reboot Kodi naběhlo do default skinu. Doplňky mimo defaultních byly zakázány, Kodi se na povolení zakázaných neptalo. Povolil jsem zakázané doplňky, reboot a po naběhnutí vyzkoušel hledání. Bylo to OK. Takže už to není teorie.
Přičemž soubor addons33.db měl v konečné fázi jen cca třetinovou velikost při stejných doplňcích. Takže tou nabouranou nebo nadměrně velkou db byl tento soubor.
Myslíš, že ty zřejmě nepoužívané db můžu smazat?
Až zkusím ten avizovaný plán, uvidím, která db za to může.
@JiRo: Přejmenoval jsem funkční .kodi na .kodi__ a .kodi_ na .kodi. Po reboot Kodi naběhlo, ale s chybou v hledání. Odmázl jsem addon33.db. Po reboot Kodi naběhlo do default skinu. Doplňky mimo defaultních byly zakázány, Kodi se na povolení zakázaných neptalo. Povolil jsem zakázané doplňky, reboot a po naběhnutí vyzkoušel hledání. Bylo to OK. Takže už to není teorie.
Přičemž soubor addons33.db měl v konečné fázi jen cca třetinovou velikost při stejných doplňcích. Takže tou nabouranou nebo nadměrně velkou db byl tento soubor.Myslíš, že ty zřejmě nepoužívané db můžu smazat?
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS
AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1