15.10.2023, 16:09
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.10.2023, 16:21 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
@kolololop To je tedy zajímavé. Já jsem popsal chování v mém Kodi, s kterým mám zkušenosti z CoreELEC instalací. Windows mám také, ale nějak nevidím způsob, jak by se tam ty informace o streamech dostaly. A že by se to ve Windows chovalo jinak než v CoreELEC jsem si nikdy před tím nevšiml. Já osobně je používám spíše výjimečně, drtivá většina času stráveného s Kodi u mně probíhá na domácích instalacích na Android boxech s instalovaným CoreELEC. Při první příležitosti to ověřím, abych případně korigoval to, co jsem napsal výše. Možná mi něco uniklo. 
Tady je vidět widget z knihovny se zdrojem v doplňku SCC poté, co byl do knihovny automaticky vložen, s vybraným titulem Pohřeb:
[attachment=9509]
a tady je vidět ten samý widget po krátkém spuštění přehrávání stejného titulu:
[attachment=9510]
A tady jsem ještě dodatečně přidal screenshot, kde je vidět widget přímo z doplňku SCC, Seznam ke zhlédnutí z Trakt.tv, který se automaticky vkládá do knihovny (viz výše):
[attachment=9511]

Tady je vidět widget z knihovny se zdrojem v doplňku SCC poté, co byl do knihovny automaticky vložen, s vybraným titulem Pohřeb:
[attachment=9509]
a tady je vidět ten samý widget po krátkém spuštění přehrávání stejného titulu:
[attachment=9510]
A tady jsem ještě dodatečně přidal screenshot, kde je vidět widget přímo z doplňku SCC, Seznam ke zhlédnutí z Trakt.tv, který se automaticky vkládá do knihovny (viz výše):
[attachment=9511]