15.10.2023, 23:00
Za tu chvíli, co jsem si zatím hrál se skinem Arctic Fuse, tak mi k srdci moc nepřirostl. Hodně složité ovládání, neintuitivní a ačkoliv si myslím, že Kodi a jeho skiny znám dobře, tak jsem v některých případech logiku ovládání chápal jen obtížně a přišla mi dost krkolomná. Často jsme se v menu ztratil, takže jsem úplně přesně nevěděl, jak se na nějakou jinou funkci z aktuálního místa v menu jednoduše dostat a musel jsem opravdu hodně přemýšlet. Jistě, nejsem na skin zvyklý, ale počítat s tím, že si na něj časem zvyknu a budu ho ovládat s jistotou, do toho čas investovat nehodlám. A chtít něco takového po dalších členech rodiny, do toho se mi nechce už vůbec. Však bych s tím také nejspíše narazil.
Sice jsme nedávno doma mluvili o tom, že bychom nějaký nový skin mohli vyzkoušet, ale zatím to vypadá na to, že jednoduchost a čistota Skinu Estuary je pro náš způsob používání Kodi nepřekonatelná. Nicméně nikdy neříkám nikdy. Teď skin na jednom počítači používám, abych nasál jeho ovládání a logiku tak, abych mohl do jeho vyhledávání smysluplně doplnit hledání v SCC. Tak třeba svůj názor nakonec změním.
Sice jsme nedávno doma mluvili o tom, že bychom nějaký nový skin mohli vyzkoušet, ale zatím to vypadá na to, že jednoduchost a čistota Skinu Estuary je pro náš způsob používání Kodi nepřekonatelná. Nicméně nikdy neříkám nikdy. Teď skin na jednom počítači používám, abych nasál jeho ovládání a logiku tak, abych mohl do jeho vyhledávání smysluplně doplnit hledání v SCC. Tak třeba svůj názor nakonec změním.