• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nahrada za Skylink LiveTV add-on (LibreELEC)
Question 
Nazdar, kedze to zo Skylink-om na LibreELEC nevyzera dobre, tak okrem prechodu na Android box zvazujem aj zmenu poskytovatela TV sluzby s ponechanim RPi a LibreELEC. Viacmenej pouzivam Skylink len preto, lebo v rodine ho mam plateny cez satelit (zakladny program, kedysi serpo). Bud budem kupovat box alebo zmenim dodavatela TV sluzby.

Zatial som podla nazbieranych informacii nazbieral poskytovatelov, na ktorych chcem pozriet.
- antik tv
- horizon tv
- kuki tv
- lepsia tv
- rik plus
- sledovanie tv
- orange tv
- magio (go)

Skor nez sa do toho pustim, uvital by som vase rady, ci niekoho radsej vyradit a nestracat s nim cas alebo ci naopak niekoho pridat. Pripadne, ci sa zamerat na nejake parametre vysielania.

V podstate mi staci zaklad od Skylink-u. Primarne ma vsak zaujima archiv.
Potrebujem doplnok pre Kodi (pod LibreELEC), idealne ak by isiel este na starej verzii 9.2.8 (Kodi 18.8 - Leia), na ktorej som sa na RPI 3B+ zasekol kvoli akceleracii H.265. Ale viem si predstavit ist na vyssiu verziu SW, pripadne prejst na RPi 4 (do 5-ky sa nechcem v rannom stadiu pustat).
Rad by som zobral iba TV bez internetu, ktory mam aktualne od UPC a teda od UPC by slo aj combo sluzieb internet+tv. Mam este natiahnutu optiku od Swanu, cize teoreticky prichadza do uvahy aj zmena internetu na Swan (UPC uz nemam viazane). V panelaku sa medzitym dotahal Telekom a Orange ale mam taky pocit, ze by to chcelo dalsie vrtanie (cez x izieb), do coho uz nechcem ist (stacilo 2x, kvoli sat a kvoli Swan).
Pri TV nemam extra naroky na kvalitu streamu ale teda nech to nie je uplne to najhorsie nepozeratelne.

Citovat

Příspěvků v tématu
Nahrada za Skylink LiveTV add-on (LibreELEC) - od ace960 - 01.11.2023, 4:12

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)