01.11.2023, 18:12
Dakujem za odpovede. JiRo, myslim, ze tvoje informacie by mali byt pripnute na vrchu tejto sekcie fora, nech si to kazdy prejde, ked sa chce trochu zorientovat v problematike. Je to slusny kus prace.
Doteraz som pouzival Skylink cez video add-on (archiv + da sa tam sledovat zive vysielanie) + cez IPTV Simple Client-a (zive vysielanie), cize moznosti 1-2. Rad by som to bud nadalej pouzival ako doteraz alebo ako PVR add-on (3), s ktorym doteraz nemam skusenost. Tvheadend (4) sa mi uz zda trochu "kanon" na vrabce pre moje ucely :-)
Vyuzivat chcem zive vysielanie a archiv. Nahravanie nepotrebujem, cize odpada aj upresnenie nahravania.
Tvheadend - mas to premakane, klobuk dole.
Ja mam dost skromne poziadavky - prijem pre 1 starsiu TV, ktora nema uz funkcne apky na moje potreby.
Zo sluzieb pozriem teda primarne:
- Sledovanitv - pvr add-on kodi add-ons rep.
- O2 - samostatny add-on
- T-Mobile (v SR asi Telekom) - samostatny add-on
makovic, pre Antik je samostatny add-on, ci ako?
Doteraz som pouzival Skylink cez video add-on (archiv + da sa tam sledovat zive vysielanie) + cez IPTV Simple Client-a (zive vysielanie), cize moznosti 1-2. Rad by som to bud nadalej pouzival ako doteraz alebo ako PVR add-on (3), s ktorym doteraz nemam skusenost. Tvheadend (4) sa mi uz zda trochu "kanon" na vrabce pre moje ucely :-)
Vyuzivat chcem zive vysielanie a archiv. Nahravanie nepotrebujem, cize odpada aj upresnenie nahravania.
Tvheadend - mas to premakane, klobuk dole.
Ja mam dost skromne poziadavky - prijem pre 1 starsiu TV, ktora nema uz funkcne apky na moje potreby.
Zo sluzieb pozriem teda primarne:
- Sledovanitv - pvr add-on kodi add-ons rep.
- O2 - samostatny add-on
- T-Mobile (v SR asi Telekom) - samostatny add-on
makovic, pre Antik je samostatny add-on, ci ako?