• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Budoucnost Kodi
Tak se optam trochu od lesa. Když už je na světě AI je možný že by v budoucnu mohla být možnost automatického vytvoření pluginu přes umělou inteligenci ?

Je mě jasný že se o to starají lidí ve vlastním zájmu a problém dělá každá změna webu po případě nějaká ochrana videa. Mě spíš zajímala nějaká alternativa nebo možnost jak KODI více využít. Vím že se KODI využívá víc přes plugin Cinema ,ale tam také není všechno a někdy obsah končí u nějaké série a dál nic.

Člověk se občas snaží kdyz něco nefunguje sám svépomocí si plugin opravit na koleni ,když už je v té době projekt u konce a vše smazané z fóra. A stejně se pak dojde k výsledku k nefungujícího pluginu. Tady jde o to že si na určitý doplněk zvykne a uděláme si tam složku oblíbené a používa se to takhle třeba rok a když to pak skončí nastává beznaděj.

Osobně jsem se tedy vrátil k aplikaci kde obsah je na způsob webu a automaticky beru videa s titulky ,ale přeci jen KODI byl na tohle lepší. Ono je problém také víc v tom že se setkávám s obsahem kde je sice dobrá kvalita ,ale titulky nesedí.
Na tohle jsou pak dobre zmiňované doplňky.

Existuje tedy ještě nějaká alternativa ? Kde si můžu pustit dokument Ancient Aliens S19 E19 a E20 v pohodě s titulky. Díky a hezký den.
ANDROID TV: Xiaomi GOOGLE TV BOX
ANDROID APK : WEB VIDEO CASTER - ALTERNATIVA ZA KODI Z WEBOVEHO PROSREDI.

Citovat

Příspěvků v tématu
Budoucnost Kodi - od quicksilver - 06.11.2023, 22:12
RE: Budoucnost Kodi - od meda - 07.11.2023, 10:22
RE: Budoucnost Kodi - od quicksilver - 07.11.2023, 13:55
RE: Budoucnost Kodi - od playman22 - 07.11.2023, 15:37
RE: Budoucnost Kodi - od quicksilver - 07.11.2023, 21:42
RE: Budoucnost Kodi - od jkmh - 07.11.2023, 22:33

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)