11.11.2023, 17:00
(11.11.2023, 11:20)jkmh Napsal(a): @Radek_Kovacik: K Sarošovu ZIP souboru se dostaneš dvojí cestou. Buď stažením z prvního příspěvku nebo si do Kodi nalinkuj http://saros.wz.cz/repo/repo-v19/repository.saros/.
Můžu potvrdit, že tento link mi funguje, díky. Jen je škoda, že není uvedený v tom 1. příspěvku od Sarose. Takže tam již mám jak repozitář, tak i samotný doplněk SledovaniTV. Mimochodem, co je na tom linku jiného oproti tomu z Githubu, že to KODI neumí zpracovat, když oba vedou ke stejnému souboru? Webový prohlížeč to umí stáhnout v obou případech, tak proč KODI ne?
@JiRo: Takže log je zde, jestli to k něčemu bude. Jinak ten zip jsem nekontroloval, protože ani nevím, co má obsahovat, ale když jsem jej stáhl podruhé z linku od @jkmh: nefungoval při uložení na disk také (online verze v KODI funguje). Přitom soubory byly stejné, co se týká velikosti a data poslední úpravy. Stejně tak nefunguje ani zip se samotným doplňkem stažený z Githubu dle odkazu od Sarose. Problém je stále stejný - tlačítko OK je zašedlé a když na ten soubor kliknu, nezobrazí v KODI žádný obsah, na rozdíl od ostatních, fungujících, zipů. Tady se omlouvám za tu hlášku "zip soubor nic neobsahuje", tu asi vygeneroval můj mozek...