12.11.2023, 16:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.11.2023, 18:44 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
@jkmh Vícenásobný výběr teď možný není. Ale pokud najdu čas a chuť, tak to zkusím vymyslet. Je to dobrý nápad, taky by se mi to občas hodilo.
V podstatě jsou tři možnosti:
Tak jsem vyzkoušel úpravu pro variantu 3 a funguje, ale nějak se mi to nelíbí. Zkusím tedy ještě variantu 2. Co myslíš ty, která bude lepší? (variantu 1 neuvažuj, do té se mi fakt nechce, tedy zatím...).
Tak nakonec jsem vyrobil variantu 2, kde je pro přidání kanálu možné použít multiselect. Pro test lze nainstalovat ze zip, verze je 0.5.1.1+matrix.1. Úpravy jsou v modulu ytchannels.py v def ytchannels_main(), řádky 364 až 391, nechal jsem tam jak původní kód tak i kód verze 3 (které jsou zakomentované).
Chvíli počkám, pokud mě nenapadne něco lepšího nebo nebudou nějaké připomínky, tak to později dám jako návrh na vylepšení autorovi a pokud to on přijme, dostane se to repozitáře Kodi Add-on repository.
V podstatě jsou tři možnosti:
- Doplnit tam funkci historie, ale to už je poměrně velký zásah. Je třeba tu historii někam ukládat, tedy asi rozšířit stávající databázi o alší tabulku, a pak samozřejmě doplnit výběr z té databáze a zobrazení, případně funkci mazání položek z historie atp.
- Použít jiný formulář pro výběr nalezených kanálů, aby bylo možné použít multiselect. Ale pak je tam třeba doplnit cyklus pro postupné vložení všech vybraných kanálů.
- Po výběru a vložení kanálu ten formulář s nalezenými kanály zobrazit znova. Výběr by se pak ukončoval přes tlačítko Zrušit.
Tak jsem vyzkoušel úpravu pro variantu 3 a funguje, ale nějak se mi to nelíbí. Zkusím tedy ještě variantu 2. Co myslíš ty, která bude lepší? (variantu 1 neuvažuj, do té se mi fakt nechce, tedy zatím...).
Tak nakonec jsem vyrobil variantu 2, kde je pro přidání kanálu možné použít multiselect. Pro test lze nainstalovat ze zip, verze je 0.5.1.1+matrix.1. Úpravy jsou v modulu ytchannels.py v def ytchannels_main(), řádky 364 až 391, nechal jsem tam jak původní kód tak i kód verze 3 (které jsou zakomentované).
Chvíli počkám, pokud mě nenapadne něco lepšího nebo nebudou nějaké připomínky, tak to později dám jako návrh na vylepšení autorovi a pokud to on přijme, dostane se to repozitáře Kodi Add-on repository.