13.11.2023, 19:37
(12.11.2023, 10:57)Davirek Napsal(a):(12.11.2023, 10:09)jkmh Napsal(a): @Davirek: Oba soubory nalezneš v adresáři, který jsi nadefinoval. Ve vlastním doplňku to formou přehledné tabulky, to si pravděpodobně představuješ, neuvidíš. Vygenerované soubory jsou nutné, pokud používáš spouštění v IPTV Simple Player, kde jsi cestu k souborům v jeho nastavení nalinkuješ.
Viz příklad z mého boxu.
Mimochodem televizní program = EPG. Zřejmě jsi měl na mysli playlist a EPG
Ano, přesně to jsem měl na mysli. Takže je zapotřebí nainstalovat další aplikaci v které se bude obsah z Poda přehrávat. Zkusím toho klienta nainstalovat a nastavit. Zřejmě tam bude v nastavení možnost doplnění uživatelského jména a hesla vygenerovaného v Poda. Dále jak říkáš, nadefinuju cestu k ukládání EPG. Uvidíme
(12.11.2023, 14:46)jkmh Napsal(a): @Davirek: Používám formu SledovaniTV, ale předpokládám, že u Pody to bude stejné. Pro přehrávání nepotřebuješ další appku. Appka samotná přece přehrává. Akorát tam nevidíš plachtu s EPG, ale v TV archivu po zvolení kanálu máš celý týden. Jen musíš víc klikat.
A ano, pokud chceš mít EPG plachtu, musíš nainstalovat další appku. A žádný login nezadáváš, protože vše máš právě v tom vynenerovaném playlistu a EPG. A v té appce nalinkuješ ty už vygenerované soubory.
Nedaří se mi to rozhodit. Chápu to správně, že IPTV Simple player je to samé jako PVR Simple client? Toho jsem stáhl, definoval cestu k souboru, co vygenerovala Podá aplikace a nic moc se nestalo. Ten PVR klient sice načítal info o kanálech ( běželo info v pravém horním rohu) ale program samotný spustit nejde. Představoval jsem si, že se mi objeví TV program a tam si budu moci volit vše potřebné, podobně jako STB od Pody u hlavní TV v domácnosti. Tj přímo spouštět vysílání, nastavovat nahrávání atd. Ale v podstatě to ani nepustím. Máš pravdu, že doplněk Poda samotný přehrává, co chci. Ale než to člověk nakliká, tak by se zbláznil.