@rendlt Jakmile se zadá řetezec vyhledávaného textu, tak se už spouští funkce doplňku SCC a vrácený seznam nalezených titulů je vytvořený doplňkem. Tím funkce hledání v SCC končí a pak je to už na skinu, jak si s jednotlivými položkami nalezeného seznamu poradí.
Zkoušel jsem to a skutečně, máš pravdu. Přiznám se, že jsem vyhledat seriál nezkoušel (moje chyba, to mě nenapadlo)
. Tahle chyba patrně souvisí s tím, že se do jednoho seznamu (tedy seznamu titulů na základě vyhledaného textu) umisťují jak filmy, tak seriály. Jak jsi ostatně i ty správně identifikovat, "špatný media type"
. Nejsem teď schopný na to reagovat a s určitostí říci, zda je to jeden z důsledků jednoho z "kostlivců ve skříni SCC", nedržení se zásad a pravidel Kodi (což je evergreen, na který upozorňuji už od jeho vzniku), nebo naopak, podobný druh problému na straně skinu. To si vyžádá asi delší čas a já se tomu budu moci plně věnovat asi až po svátcích.
[attachment=9723]
To, že jistý podíl na problému má určitě i SCC ukazuje pohled na obsah položky vyhledaného seriálu (skin Estuary Easy, pohled na obsah položky výsledků hledání, konkrétně právě titulu Mandalorian). Je tam jasně vidět rozpor, kdy container s výsledky hledání (položka Content) je typu movies, zatímco položka vlastního titulu Mandalorian (DBTYPE) je tvshow. To je samozřejmě špatně! a dá se pochopit, že autor skinu Arctic Fuse s něčím takovým nepočítal.
Nechci dělat chytrého ve stylu Sheldona Coopera a napsat "já jsem to říkal", ale říkal jsem to.
Pamatuji si, jak se na mě před lety snesla sprška hejtů, že umím jen kritizovat, když jsme poukazoval na takové a podobné problémy plynoucí z nedoržování pravidel a zásad Kodi. Odpovědí autora SCC bylo jeho obligátní "v doplňu to funguje". Bohužel, dnes nás to opět dostihlo. Nejsem si jistý, zda tohle dokáži nějak jednoduše a efektivně vyřešit, proto doporučuji integraci hledání v SCC ve skinu Arctic Fuse nepoužívat!
Každopádně díky za zjištění a omlouvám se všem, že jsem tohle nezachytil ještě před vydáním mé úpravy.
Jisté řešení je, spustit seriál (výběr sezón a epizod) pomocí funkce INFO (stejnojmenné tlačítko na dálkovém ovladačí nebo klávesa i na klávesnici). Poté se zobrazí detail vybraného titulu a v případě seriálů i volba Procházet, jejíž
aktivací se pak už seznam sezón nebo epizod zobrazí.
[attachment=9725]
Zkoušel jsem to a skutečně, máš pravdu. Přiznám se, že jsem vyhledat seriál nezkoušel (moje chyba, to mě nenapadlo)
. Tahle chyba patrně souvisí s tím, že se do jednoho seznamu (tedy seznamu titulů na základě vyhledaného textu) umisťují jak filmy, tak seriály. Jak jsi ostatně i ty správně identifikovat, "špatný media type" [attachment=9723]
To, že jistý podíl na problému má určitě i SCC ukazuje pohled na obsah položky vyhledaného seriálu (skin Estuary Easy, pohled na obsah položky výsledků hledání, konkrétně právě titulu Mandalorian). Je tam jasně vidět rozpor, kdy container s výsledky hledání (položka Content) je typu movies, zatímco položka vlastního titulu Mandalorian (DBTYPE) je tvshow. To je samozřejmě špatně! a dá se pochopit, že autor skinu Arctic Fuse s něčím takovým nepočítal.
Nechci dělat chytrého ve stylu Sheldona Coopera a napsat "já jsem to říkal", ale říkal jsem to.
Pamatuji si, jak se na mě před lety snesla sprška hejtů, že umím jen kritizovat, když jsme poukazoval na takové a podobné problémy plynoucí z nedoržování pravidel a zásad Kodi. Odpovědí autora SCC bylo jeho obligátní "v doplňu to funguje". Bohužel, dnes nás to opět dostihlo. Nejsem si jistý, zda tohle dokáži nějak jednoduše a efektivně vyřešit, proto doporučuji integraci hledání v SCC ve skinu Arctic Fuse nepoužívat!Každopádně díky za zjištění a omlouvám se všem, že jsem tohle nezachytil ještě před vydáním mé úpravy.
Jisté řešení je, spustit seriál (výběr sezón a epizod) pomocí funkce INFO (stejnojmenné tlačítko na dálkovém ovladačí nebo klávesa i na klávesnici). Poté se zobrazí detail vybraného titulu a v případě seriálů i volba Procházet, jejíž
aktivací se pak už seznam sezón nebo epizod zobrazí.
[attachment=9725]