14.10.2016, 8:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.10.2016, 14:34 uživatelem palozanota.)
Ahoj , knižnicu som už dlhšie neaktualizoval a už asi ani nebudem , na stranke kde je umiestnena je už toho podstatne viacej . venoval somsa pluginu , teda ja iba myšlienkami a autor pluginu tvoril a tvori , za čo velka vdaka Michalovi autorovi . Dnes by som ho tu už mal nahodiť , myslim plugin pre webshare , časom by sa do toho pluginu mohli pridať aj dalšie zdroje , napriklad aj sosač , v podstate sme to už testovali a šlapalo to len to chce ešte nejake upravy . tak dufam že to už bude všetko ok a dnes to tu dam . čoskoro bude hadam aj v repzitari cz sk a nasledne aktualizacie pluginu budu tiež bez problemov. a ešte k stranke library-kodi nakoniec sa pre plugin nevyužije a všetky data sa ťahaju z ineho miesta . tak dufam že nenastanu už žiadne komplikacie a poobede by som to tu nahodil .
pre weshare bol vytvoreny plugin stream cinema cz sk viac najdete tu stream cinema cz sk
pre weshare bol vytvoreny plugin stream cinema cz sk viac najdete tu stream cinema cz sk