THE SOCIAL NETWORK
Sociální síť,
The Social Network, Drama / Životopisný, USA, 2010, 120 min. CSFD 81%.
Prý to je životopisný, já spíš myslím "ujížděcí" film pro ty stižené "permanentní náctiletostí". Jediné oprávnění existovat snad dává tomuto filmu možnost "hodně přibližně" nahlédnout a ukojit zvědavost, jak se v Americe rodí úspěch. Pro mne je popisné slovo, které padlo (v překladu) ke konci filmu a to "kretén".
Citace: Marigold
Unesený nejsem, ale jedna věc se mi na filmu líbila - svým pojetím je totálně "anti-facebook", když klade důraz na "hmotnost" filmového jazyka, na precizní výstavbu dialogů a i rychlé kombinování časoprostorových rovin. Díky tomu působí jako zaujatá, ale s odstupem činěná výpověď o jednom sociálním fenoménu, o skupině lidí, kteří dnes utváří společnost stejně výrazně jako státní aparáty..... Superpero
Bavilo mě to. Bylo to drama o vztahových konfliktech kámoši vs. prachy se vším všudy. Ty prachy Zuckerbergovi přeju. Ať už je svině, nebo ne a nápad ukradl, či ne, rozhodně je chytrý a schopný mladý muž. Překvapila mě fakt dobrá hudba.
Sociální síť,
The Social Network, Drama / Životopisný, USA, 2010, 120 min. CSFD 81%.Prý to je životopisný, já spíš myslím "ujížděcí" film pro ty stižené "permanentní náctiletostí". Jediné oprávnění existovat snad dává tomuto filmu možnost "hodně přibližně" nahlédnout a ukojit zvědavost, jak se v Americe rodí úspěch. Pro mne je popisné slovo, které padlo (v překladu) ke konci filmu a to "kretén".
Citace: Marigold