15.1.2024, 20:48
Tak chápu, že v době, kdy s napětím očekáváme, co se bude dít v oblasti, která většinu uživatelů toho fóra asi zajímá nejvíce, cítí administrátor či administrátoři potřebu se k celé problematice vyjádřit a zaujmout k ní nějaké zásadní stanovisko. Tomu rozumím. Rozuměl bych i vyjádření se k tomu, co se děje na jiných platformách, které mají ke Kodi blízko. Třeba i kritickému a polemickému. Sám jsem se ostatně vyjádřil v podobném duchu. Možná bych, byť v omezené míře, i chápal, kdyby se to stalo součástí zásadního vyjádření týkající se orientace fóra a bylo uvedeno v preambuli vítající každého nového člena. Co ale nechápu, čemu nerozumím a s čím nesouhlasím, že se jmenují konkrétní lidé či jejich nicky, že se na základě nějakých úvah definují restrikce a omezení týkajících se některých témat, která budou na zdejším fóru od této chvíle platit. Osobně mě ale nejvíce irituje vyjádření typu "každého varujeme", které má pro mě silný podtón, s kterým bytostně nesouhlasím.
Působím tady již dlouho, snažím se vše, co o Kodi vím, předávat dál a nikdy jsem, až na výjimky týkající jasně definovaných tvrdých pravidel fóra, nedělal rozdíly v tom, k čemu se budu vyjadřovat a k čemu ne, tedy pokud jsem k tomu měl či chtěl něco říct. Nyní se ta pravidla změní, pro mě směrem, s kterým tak úplně nesouhlasím, ale i tak bych asi byl v zásadě schopný je respektovat, resp. se jim podřídit. Za co se ale nemohu zaručit je to, že bych je vždy a bez výjimky respektoval například v případě, kdyby se na fórum někdo obrátil s dotazem o pomoc v případě, který se týká doplňku Stream Cinema Community a já věděl, jak mu pomoci, a možná občas i lépe, než to dokážou na administrátorem zmiňovaném Discordu. Podobné dilema bych měl i v případě, že bych tu prezentoval nějaké vlastní řešení, které v sobě podporu tohoto doplňku obsahuje. Úpravu vzhledu, script Context Menu, či nějaký další doplněk, který ještě plánuji zveřejnit. A o tom, jak bych se v takových případech zachoval jako případný moderátor fóra, o tom budu muset ještě chvíli přemýšlet...
Působím tady již dlouho, snažím se vše, co o Kodi vím, předávat dál a nikdy jsem, až na výjimky týkající jasně definovaných tvrdých pravidel fóra, nedělal rozdíly v tom, k čemu se budu vyjadřovat a k čemu ne, tedy pokud jsem k tomu měl či chtěl něco říct. Nyní se ta pravidla změní, pro mě směrem, s kterým tak úplně nesouhlasím, ale i tak bych asi byl v zásadě schopný je respektovat, resp. se jim podřídit. Za co se ale nemohu zaručit je to, že bych je vždy a bez výjimky respektoval například v případě, kdyby se na fórum někdo obrátil s dotazem o pomoc v případě, který se týká doplňku Stream Cinema Community a já věděl, jak mu pomoci, a možná občas i lépe, než to dokážou na administrátorem zmiňovaném Discordu. Podobné dilema bych měl i v případě, že bych tu prezentoval nějaké vlastní řešení, které v sobě podporu tohoto doplňku obsahuje. Úpravu vzhledu, script Context Menu, či nějaký další doplněk, který ještě plánuji zveřejnit. A o tom, jak bych se v takových případech zachoval jako případný moderátor fóra, o tom budu muset ještě chvíli přemýšlet...
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.