16.1.2024, 8:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.1.2024, 8:14 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@beepee Diskutujeme, hledáme řešení, tříbíme si názory. Nikdo není vulgární, nikdo nikoho neuráží, nevyhazuje. Snažíme se najít nejlepší řešení, které bude vyhovovat všem. I tohle je komunita. Nebo si ji představuješ tak, že na jedné straně budou ti, kteří budou jen mlčet, sedět, psát doplňky a dělat podporu a na straně druhé uživatelé, kteří je budou využívat? To pak není komunita, ale firma, kde za to ale zpravidla dostaneš plat, takže ti nějaká omezení nebo neúplný souhlas s tím, co její vedení říká nebo jak se chová, tedy pokud to je v nějakých tebou ještě akceptovatelných mezích, může být nakonec jedno. V komunitě jako je takováto mě musí to, co dělám, bavit, musím se tu cítit dobře a musím mít pocit, že pravidla v ní mají nějaké nepřekročitelné limity. Pokud ne, tak v ní prostě být nechci a nemůžu být. A pokud vidím, že by to hrozilo a já bych zvažoval, že ji opustím, tak ještě před tím, než to udělám, to zkusím změnit. Minimálně tím, že vyjádřím svůj názor, nesouhlas, navrhnu řešení. I tohle je komunita. Nemusíme si tu padat hned kolem krku, objímat se a plácat soustavně po zádech a říkat si vzájemně jak jsme skvělí, když to tak úplně necítíme. Ale měli bychom mít toho, co nás spojuje a v tom, za čím jsme sem přišli a čeho tady chceme dosáhnout víc, než to, co nás rozděluje. Jiný názor a snaha ho diskutovat není ještě rozbroj. Svět není čermobílý a ti, kteří by si ho tam přáli mít, ničemu nepomohou, ba naopak.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.