16.1.2024, 14:42
@meda: Těmi vychcánky jsem myslel lidi, kteří - jak jsem alespoň pochopil z různých diskuzí - prodávají s patřičnou marží neznalým BFU SCC s tvrzením, že jde o jakousi v podstatě legální alternativu Netflixu. Samozřejmě, že to od nich koupí lidé, kteří většinou ani netuší, že je třeba nějaký rozdíl mezi SC a SCC, natož mezi KODI a jeho doplňky, a když jim pak něco nejde, gůglí a ptají se na všechny strany. Nevím, jestli je férové je nazývat hlupáky. Alespoň ne všichni.
Samozřejmě, že když se počet takových neznalých uživatelů rozšířil, zvýšil se i počet jejich stížností (zaplatil jsem si...), což přitáhlo nevítanou pozornost k - řekněme - ne úplně legálnímu doplňku a k negativním reakcím autora i ostatních userů. Prostě lavina a následné obviňování každého každým. Tak trošku mi to připomíná dobu, kdy zde ještě fungovala sekce IPTV a hádky kdy kde a kdo propálil jaký playlist.
Samozřejmě, že když se počet takových neznalých uživatelů rozšířil, zvýšil se i počet jejich stížností (zaplatil jsem si...), což přitáhlo nevítanou pozornost k - řekněme - ne úplně legálnímu doplňku a k negativním reakcím autora i ostatních userů. Prostě lavina a následné obviňování každého každým. Tak trošku mi to připomíná dobu, kdy zde ještě fungovala sekce IPTV a hádky kdy kde a kdo propálil jaký playlist.