• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k doplňku Stream Cinema Community
Vzhledem k tomu, ze sam jsem jednim z "poskozenych" (spravne cti neopravnene zabanovanych), tak bych se k tomu s dovolenim taky vyjadril.

Aby bylo hned ze startu jasno, tak trosicku overitelnych fakt (vse samozrejme krasne jednoznacne dohledatelne):
- v dobu banu jsem na kanale SCC byl, ale nebyl pritomen a dlouhodobe nic nepsal a niceho se neucastnil (stejne tak jsem na X dalsich Discord serverech, kde sleduji treba pouze vybrane temata nebo ani ty ne)
- o tom, ze jsem zabanovan jsem se dozvedel az zpetne, na jinem Discord serveru, kde nas na to nekdo upozornil (bylo nas takto zabanovanych vic)
- do dnesniho dne jsem neobdrzel zadne vysvetleni duvodu meho banu. Za zduvodneni opravdu nepovazuji sdeleni typu "banuji proto mohu" nebo "bylo jeste malo zabanovanych" nebo "zaslouzis si to"
- zadne upozorneni tykajici se Ymovie jsem neobdrzel, dane veci jsem se neucastnil, naopak jsem sam opakovane polozil dotaz, k cemu to ma byt vubec dobre to mit lokalne (vse je jednoduse dohledatelne). Navic se to resilo na uplne jinem Discord serveru!

Ano, je potreba jmenovat adresne ty, co za to mohou - tedy administratori arwwarr (nyni pouzivajici nick fsociety) a DETAIL z koumunity SCC. Myslim si, ze na predchozim prikladu s jistym SK doplnkem je jasne videt, jak lide po case zapominaji a pripadne i meni vyklad toho, co se realne stalo. Tedy ja s cistym svedomim na ty dva klidne jmenovite ukazu.

Vzhledem k tomu, ze prvni jmenovany se na nasem Discord serveru verejne vyjadril ve smyslu, ze "do tydne se stejne servery vypnou", tak bych rekl, ze vzhledem k jeho postaveni dal jednoznacne najevo, kam vse smeruje a ze je mu to vlastne i jedno. Tedy i z tohoto duvodu si myslim, ze by uzivatele meli byt varovani. Pred par dny jeste bezela akce na WS na snizeny poplatek (ted jsem nekontroloval), takze mi to prijde cele zvlastni.

Mimochodem, vcerejsiho dne probihala dalsi "banovaci varka" tech, kteri se snazili slusne prijit a zeptat se, co se deje a proc jsme byli my zabanovani. Ty reakce jejich administratoru, moderatu a celkove nohsledu jsou opravdu zajimave. Myslim si, ze i gestapo se chovalo lepe. Netusim, jestli to uz promazali, ale screeny mam.
Apple TV 4K gen.3 128GB - tvOS 16.2 (iSCC, KODI 19.4) & 3x HomePod - audioOS 16.2 & RPi 4B 8GB RAM - IOTstack & 1x RPi 2B - Raspbian & RPi Zero
Intel NUC NUC10i5FNK - i5 10210U, 64GB RAM, ESXi (W10, W11, Debian,...) 
iPhone 15 Pro 512 GB - iOS v17.2.1 (KODI 19.4) & Apple Watch 9 45mm v10.2
iPad Pro 11 512 GB - iPadOS v17.2.1 (KODI 19.4)

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k doplňku Stream Cinema Community - od S474N - 16.1.2024, 15:37

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)