• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k doplňku Stream Cinema Community
Doba vymknutá z kloubů šílí...

To, co se děje kolem Stream Cinema Community, bude jednou možná součástí nějaké disertační práce o tom, jak může být nějaká komunita zachvácena šílenstvím, které vyvrcholí její absolutní zkázou. Já jsme se rozhodl udělat úkrok stranou, už to jen sleduji, dílem se bavím, dílem jen kroutím hlavou nad tím, co je taky možné.

Dnes mi ve schránce přistál mail jednoho člena zdejšího fóra, ale také fór jiných, řekněme konkurenčních, ve kterém mi popsal svou ideu, jak všem ukázat, zač je toho loket (to cituji jeho slova). Odvolává se v něm na mnou dříve zveřejněná nebo zmíněná řešení, týkající s některých funkcí doplňku SCC i SC, pomocí kterých lze získat adresu zdrojových streamů a použít ji ke jejich stažení mimo Kodi. A navrhl, zda by nebylo možné vytvořit script, který by stáhl soubor streamu vybraného titulu a po úspěšném stažení pak vygeneroval mail s nahlášením streamu. Svůj návrh pak zakončil úžasnu větou. My budeme mít stažený soubor a protože po nahlášení bude muset Webshare soubor smazat, všichni ostatní o něj přijdou. Samozřejmě, že jsem ho poslal do háje, ale zároveň si uvědomil, že tohle už opravdu hraničí s nějakou sociální patologií a mohl by to být, pro nějakého sociologa nebo psychologa, docela zajímavý prostor pro sběr dat pro jejich vědeckou práci. Čtu-li si pak ona další fóra, i vyjádření jejich členů v tomto vlákně, která se tu v poslední době objevila, potvrzuji si, že tohle téma opustilo hranice racionality a efektivity a začíná se to podobat onomu výkalu, do kterého není radno šťourat, protože jediné, čeho se při tom dosáhne, bude větší a větší smrad a riziko, že na člověku z něj něco ulpí. Proto jsme si řekl, že budu zmiňovaný mail považovat za poslední kapku do pověstného poháru trpělivosti a přestanu se tak tímto tématem zabývat.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: DŮLEŽITÉ - vyjádření k doplňku Stream Cinema Community - od JiRo - 17.1.2024, 11:59

Přejít na fórum:

Prochází: